4.5/5

Bedrijfspand verkopen Meierijstad

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand in Meierijstad verkopen? Brownlake doet graag een aanbod. We opereren landelijk en zijn gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurde als leegstaande bedrijfspanden. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfshallen, logistiek vastgoed, winkelpanden en vele andere type bedrijfspanden, ongeacht de staat van onderhoud. Omdat wij als eindbelegger een lange beleggingshorizon hebben, bent u verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand in Meierijstad. 

Uw bedrijfspand in Meierijstad verkopen aan Brownlake 

Heeft u een bedrijfspand voor verkoop op bedrijventerrein het Molenakker, Nijnsel, Rooiseheide of De Dubbelen? U kunt uw bedrijfsvastgoed aanbieden aan Brownlake. U kunt te allen tijde rekenen op een soepele en flexibele afwikkeling, zonder dat u een langdurig verkooptraject in hoeft te gaan. Tevens bent u verzekerd van een bod zonder financieringsvoorbehoud, waarbij een bouwkundige keuring niet noodzakelijk is. Als verkoper heeft u daardoor direct zekerheid. Bij een directe verkoop aan ons, bespaart u ook flink omdat er geen sprake is van makelaarskosten zoals courtage of een vast tarief. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfspanden in zowel goede als slechte staat. Bovendien kunt u bij de verkoop van uw bedrijfspand aan Brownlake, veel flexibiliteit verwachten.

Vaststellen van de waarde van uw bedrijfspand

Bij het bepalen van de waarde van uw bedrijfspand in Meierijstad, nemen wij een aantal zaken in acht. Als het pand dat u wilt verkopen nog in verhuurde staat bevindt, dan kijken wij naar de huidige huurprijs en de expiratiedatum van het huurcontract. Is het bedrijfspand vrij van huur? Dan wordt de waarde anders bepaalt. Factoren, zoals de staat van onderhoud, energielabel, servicekosten en de ligging, worden allemaal meegenomen in de waardebepaling. 

Contact

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken? U kunt ons bereiken tijdens kantooruren op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod