4.5/5

Bedrijfspand verkopen Maastricht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Op korte termijn uw bedrijfspand in Maastricht verkopen? Brownlake doet graag een aanbod. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alle type bedrijfspanden, ongeacht de staat van onderhoud. Het bedrijfspand dat u wilt verkopen kan zowel een leegstaand als verhuurd pand zijn. Als eindbelegger opereren wij landelijk en kunt u rekenen op een marktconform bod op uw bedrijfspand, waarbij u direct zekerheid zult krijgen. Van een kantoorpand tot de verkoop van een woonwinkelpand of een magazijn. U kunt rekenen op een vrijblijvend bod voor iedere situatie. 

Waarom uw bedrijfspand in Maastricht verkopen aan Brownlake?

Graag uw bedrijfspand op bedrijventerrein Bosscherveld, Beatrixhaven, Randwyck-Zuid of Scharn-Noord verkopen? U kunt rekenen op een sterk aanbod van Brownlake. Omdat wij een zorgeloze verkoop met directe zekerheid vooropstellen, doen wij een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring. Een langdurig verkooptraject is niet nodig. U bespaart ook nog eens flink, omdat er geen sprake is van notaris- en makelaarskosten. U kunt tevens veel flexibiliteit verwachten. Verkoopvoorwaarden, zoals opleveringsdatum en overige Verkoopvoorwaarden, kunt u altijd met ons bespreken. 

De waarde van uw bedrijfspand is snel bepaald

Op basis van een aantal factoren bepalen wij de waarde van uw bedrijfspand in Maastricht. Die factoren verschillen omdat het van belang is om te weten of het gaat om pand dat vrij van huur is of juist in verhuurde staat bevindt. Bij de verkoop van een pand vrij van huur kijken we vooral naar zaken zoals de ligging, staat van onderhoud en het energielabel. De huurprijs, huidige huurder, servicekosten en einddatum van het huurcontract spelen een belangrijke rol bij de waardebepaling van een pand in verhuurde staat. 

Vrijblijvend een aanbod

Op korte termijn een waardebepaling van uw bedrijfspand in Maastricht ontvangen? Laat dan uw gegevens achter. We nemen spoedig contact met u op, zodat wij een afspraak kunnen maken voor een opname. Voor direct contact kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod