4.5/5

Bedrijfspand verkopen Lelystad

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand in Lelystad verkopen? U kunt direct een aanbod van Brownlake. Als landelijk opererend investeringsmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van leegstaande en verhuurde bedrijfspanden. U kunt rekenen op de beste prijs voor uw kantoorpanden, woonwinkelpanden, logistiek vastgoed of bedrijfshallen, ongeacht de staat van onderhoud. Uiteraard kunt u rekenen op zorgeloze afwikkeling bij de verkoop van uw bedrijfspand aan ons. Bent u benieuwd wat voor aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Lelystad? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op.

Vrijblijvend een aanbod op uw bedrijfspand in Lelystad

Heeft u een bedrijfspand voor verkoop op bedrijventerrein Flevokust, Flevopoort, Gildenhof of Griend? Brownlake doet graag een aanbod. Op basis van een waardebepaling, bieden wij direct een bod op uw bedrijfspand, zonder enige voorbehoud van financiering. Op die manier heeft u als verkoper geen onzekerheden en weet u direct wat u kunt krijgen voor uw bedrijfspand. Brownlake stelt een zorgeloze verkoop en een snel verkooptraject voorop. Omdat wij een direct een bod doen op uw bedrijfspand, worden bijkomende kostenposten, zoals notariskosten en andere makelaarskosten, niet doorberekend. Dat is het voordeel als u kiest voor een verkoop aan ons.

Opstellen van de waardebepaling

Het is van belang of het bedrijfspand dat u wilt verkopen vrij van huur is of nog vast zit aan een huurcontract. Bij een bedrijfspand vrij van huur kijken we naar de staat van onderhoud, energielabel, eventueel de grond en de ligging. Betreft het een bedrijfspand in verhuurde staat? Dan spelen factoren zoals de huidige huurprijs, huurder, servicekosten en de expiratiedatum van het huurcontract een rol bij het bepalen van de waarde. 

Maak een afspraak  

Als u uw bedrijfspand in Lelystad wilt verkopen, maak dan een afspraak met ons. U kunt uw gegevens achterlaten of ons telefonisch bereiken tijdens kantooruren op 085 401 3900 of mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod