4.5/5

Bedrijfspand verkopen Leidschendam-Voorburg

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Op zoek naar de juiste koper voor uw bedrijfspand in Leidschendam-Voorburg? Investeringmaatschappij Brownlake doet graag een bod op uw pand. Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon, bieden wij de beste prijs op uw bedrijfspand. Wij opereren landelijk en zijn gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde panden. U kunt bij ons terecht voor alle type bedrijfspanden, ongeacht de staat van onderhoud. Of het nu gaat om een kantoorpand, winkelpand of een bedrijfshal, u kunt rekenen op het beste aanbod.

Waarom uw bedrijfspand in Leidschendam-Voorburg verkopen aan Brownlake?

Uw bedrijfspand op bedrijventerreinen zoals De Star, Essesteijn, Klaverblad en de Prinses Irenelaan op korte termijn verkopen? Vraag direct een aanbod van Brownlake. U kunt rekenen op een zorgeloze verkoop en een goed bod zonder voorbehoud van financiering. Als verkoper heeft u dus direct zekerheid. Een langdurig verkooptraject is niet noodzakelijk als u kiest voor een verkoop aan ons, want een langdradig bouwkundige keuring is niet nodig. Makelaarskosten zoals courtage of een vast tarief zijn niet van toepassing, omdat wij direct een aanbod zonder financieringsvoorbehoud doen. U kunt dus flink besparen op de normaal gesproken bijkomende kostenposten van een verkoop.

Op korte termijn een waardebepaling van uw bedrijfspand

Na uw aanvraag kunt u rekenen op een waardebepaling op korte termijn. Voor het opstellen van de waardebepaling kijken wij naar een aantal factoren. Dat kan verschillen op basis van type pand. Bij een pand in verhuurde staat kijken we naar zaken zoals kale huurprijs, huidige huurder en de expiratiedatum van het huurcontract. Uiteraard spelen de staat van onderhoud en de ligging een belangrijke rol bij het bepalen van de waarde van uw bedrijfspand.  

Neem contact op voor een vrijblijvend aanbod 

Wilt u op korte termijn een vrijblijvend aanbod ontvangen op uw bedrijfspand in Leidschendam-Voorburg? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op door te bellen naar 085 401 3900. We maken graag een afspraak voor een opname.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod