4.5/5

Bedrijfspand verkopen Leiden

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand in Leiden op korte termijn en voor een goede prijs verkopen? Neem dan contact op met Brownlake. Als investeringsmaatschappij doen wij graag een aanbod op alle type bedrijfspanden. U kunt bij ons terecht voor zowel verhuurde als leegstaande panden, ongeacht de staat van onderhoud. Dat kunnen kantoorpanden, winkelpanden, logistiek vastgoed of een bedrijfshallen zijn. U bent verzekerd van het beste bod op uw bedrijfspand in Leiden en een zorgeloze afwikkeling.

Verkoop uw bedrijfspand in Leiden aan Brownlake 

Wilt u graag uw bedrijfspand op bedrijventerrein Roosevelt, Stevenshof Westwal of industrieterrein de Grote Polder verkopen? Laat dan uw gegevens achter. Als investeringsmaatschappij garanderen wij een bod op uw bedrijfspand, zonder enig voorbehoud van financiering. Als verkoper ziet u graag de beste prijs en een zorgeloze verkoop van uw bedrijfspand. Met onze ruime ervaring en kennis kunnen wij een kort verkooptraject garanderen. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, betaalt u geen makelaarskosten zoals courtage of notariskosten. U kunt rekenen op veel flexibiliteit als u besluit uw bedrijfspand te verkopen aan ons. Opleveringsdatum en andere Verkoopvoorwaarden bespreken we graag met u.

De waardebepaling van uw bedrijfspand

U kunt rekenen op een spoedige waardebepaling van uw bedrijfspand in Leiden. Bij het opstellen van de waardebepaling van uw pand, is het van belang om te kijken of het gaat om een pand vrij van huur of een pand in verhuurde staat. In ons berekening nemen wij de huidige huurprijs, einddatum van een huurcontract, type huurder en bijvoorbeeld servicekosten mee als het gaat om een pand in verhuurde staat. De ligging, staat van onderhoud en energielabel zijn tevens van belang. 

Contact

Benieuwd wat voor aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Leiden? Laat dan uw gegevens achter. We willen graag de mogelijkheden met u bespreken. Ook als u vragen heeft over onze werkwijze, kunt u contact opnemen. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod