4.5/5

Bedrijfspand verkopen Leeuwarden

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u uw bedrijfspand in Leeuwarden verkopen? Ontvang direct een aanbod van landelijk opererend investeringsmaatschappij Brownlake. Zo zijn we gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde panden. Als eindbelegger beschikken we over een lange beleggingshorizon, zodat u verzekerd bent van het beste aanbod op uw bedrijfspand in Leeuwarden. Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfspanden. Of het nu gaat om een pand met meerdere gebruiksdoeleinden, een bedrijfshal, een magazijn of een winkelpand. U kunt rekenen op een sterk aanbod! 

Waarom uw bedrijfspand in Leeuwarden verkopen aan Brownlake?

Heeft u een bedrijfspand voor verkoop op bedrijventerrein De Zwette, De Hemrik of De Werp? Wij doen graag een aanbod. Als verkoper wilt u uiteraard verzekerd zijn van een goede prijs en zorgeloze afwikkeling. Brownlake staat dat belang voorop en doet direct een bod zonder enige financieringsvoorbehoud. Als verkoper heeft u daardoor direct zekerheid. U kunt bij de verkoop van uw bedrijfspand aan Brownlake, veel flexibiliteit verwachten. Zaken zoals leveringsdatum en andere Verkoopvoorwaarden zijn bespreekbaar. U kunt rekenen op een snel verkooptraject waarbij u tevens geen kosten, zoals makelaars- en notariskosten, hoeft af te dragen. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, bespaart u dus enorm op deze bijkomende kostenposten.

De waardebepaling van uw bedrijfspand

Bij het vaststellen van de waarde van uw bedrijfspand bekijken we aantal factoren. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van een bedrijfspand in verhuurde staat, maar ook voor een pand vrij van huur. Voor de waardebepaling bij verhuurde staat kijken we naar diverse pandgegevens, maar ook de kale huur, servicekosten, type huurder en expiratiedatum van het huurcontract. Is het pand vrij van huur? Dan is de staat van onderhoud, de ligging en zaken zoals energielabel en grond van belang.  

Contact

Wilt u weten wat voor aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Leeuwarden? Neem dan contact op. Ook als u vragen heeft over onze werkwijze, kunt een contact opnemen via info@brownlake.nl of bel tijdens kantooruren naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod