4.5/5

Bedrijfspand verkopen Lansingerland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een goed bod op uw bedrijfspand in Lansingerland? Kies voor een vrijblijvend aanbod van Brownlake. Als landelijk opererend investeringsmaatschappij doen wij graag een bod op alle type bedrijfspanden, ongeacht de staat van onderhoud. U kunt een bod vragen voor zowel leegstaande als verhuurde panden. Als verkoper wenst u een goede prijs en een verkoop zonder onzekerheden. Uiteraard nemen wij dat belang in acht. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfspanden zoals kantoorpanden, logistiek vastgoed, winkelpanden, maar ook bedrijfshallen. U kunt rekenen op een vrijblijvend goed bod.

Uw bedrijfspand in Lansingerland verkopen aan Brownlake

Voor de verkoop van uw bedrijfspand op bedrijventerreinen zoals Oudeland, Bleizo Business Park of Leeuwenhoekweg in Lansingerland, bent u bij Brownlake aan het goede adres. U kunt namelijk rekenen op een bod zonder enig voorbehoud van financiering. Zo heeft u als verkoper direct zekerheid. Als investeringsmaatschappij hebben wij betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht hoog in ons vaandel staan. Uiteraard wilt u als verkoper ook een goede prijs voor uw bedrijfspand. Na uw aanvraag zorgen wij snel voor een aanbod op korte termijn, waarbij een bouwkundige keuring niet nodig is. Een lang verkooptraject is dus zeker niet van toepassing bij een verkoop aan ons. Bij de verkoop van uw bedrijfspand aan Brownlake, kunt u rekenen op veel flexibiliteit. We bespreken graag de oplevering en overige Verkoopvoorwaarden met u. Een bijkomend voordeel is ook dat u geen makelaarskosten, zoals courtage of een vast tarief, hoeft af te dragen.

Vaststellen van de waarde van uw bedrijfspand 

Bij het vaststellen van de waarde van uw bedrijfspand in Lansingerland, bekijken we een verscheiden aantal factoren. Bij een bedrijfspand in verhuurde staat kijken we naar de huidige huurprijs, type huurder en de einddatum van het huurcontract. Betreft het bedrijfspand dat u wilt verkopen, een pand vrij van huur? Dan kijken naar factoren zoals de staat van onderhoud, type energielabel en uiteraard de ligging. 

Neem contact op  

Bent u benieuwd naar een aanbod op uw bedrijfspand? Laat dan uw gegevens achter voor contact. We bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Bel naar 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod