4.5/5

Bedrijfspand verkopen Krimpenerwaard?

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand in Krimpenerwaard verkopen, zonder dat u een langdurig verkooptraject in hoeft te gaan? Brownlake doet graag een aanbod. Als landelijk opererend investeringsmaatschappij kunt u rekenen op een goed bod op alle type bedrijfspanden, zonder onzekerheden. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van leegstaande panden, maar ook verhuurde panden. Als eindbelegger kunt u rekenen op een goede prijs, vanwege ons lange beleggingshorizon. Of het nu gaat om logistiek vastgoed, kantoorpanden, winkelpanden of bedrijfshallen. Wij doen een vrijblijvend aanbod. 

Waarom u bedrijfspand in Krimpenerwaard verkopen aan Brownlake? 

Op korte termijn uw bedrijfspand op bedrijventerrein Zevender, De Nieuwe Wetering of De Kleine Betuwe verkopen? Laat Brownlake een aanbod doen. Uiteraard ziet u graag een goede prijs en een bod van een betrouwbare koper. Daar zijn wij maar al te goed van bewust. Daarom doen wij direct een bod op uw bedrijfspand zonder voorbehoud van financiering. U heeft als verkoper dan gelijk zekerheid en u hoeft geen lang verkooptraject in te gaan. Dat is het voordeel waarvoor u kiest. Er is ook geen sprake van makelaars- en notariskosten. U kunt tevens rekenen op veel flexibiliteit. Opleveringsdatum en andere Verkoopvoorwaarden bespreken we graag met u.

Wij bepalen snel de waarde van uw bedrijfspand 

Het verkopen van een bedrijfspand in Krimpenerwaard, kunnen wij op korte termijn realiseren. Bij de waardebepaling is het van belang of het gaat om een huurpand of een pand vrij van huur. Voor onze berekening voor een verhuurd pand kijken we naar pandgegevens, maar ook naar de huidige huurder, kale huur en einddatum van de huurovereenkomst. Is het bedrijfspand dat u wilt verkopen vrij van huur? Dan kijken we naar de ligging en de staat van onderhoud.   

Een vrijblijvend aanbod aanvragen

Bent u benieuwd naar een aanbod op uw bedrijfspand in Krimpenerwaard? Laat dan uw gegevens achter. We gaan direct voor u aan de slag. Uiteraard kunt u ons altijd telefonisch bereiken om de mogelijkheden voor de verkoop van uw bedrijfspand te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod