4.5/5

Bedrijfspand verkopen Katwijk?

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u uw bedrijfspand verkopen in Katwijk? Brownlake is als investeringsmaatschappij gespecialiseerd in de aankoop van verhuurde en leegstaande panden. U bent verzekerd van het beste bod op uw bedrijfspand, omdat wij opereren als eindbelegger. Als eindbelegger beschikken wij over een lange beleggingshorizon. Een vrijblijvend aanbod doen wij op elk type bedrijfspand en in elke staat van onderhoud. Van een kantoorpand tot de verkoop van een winkelpand, magazijn of bedrijfshal. U kunt rekenen op een vrijblijvend aanbod. 

Een bedrijfspand in Katwijk verkopen aan Brownlake

Direct een goede prijs met een aanbod zonder enige voorbehoud van financiering? Bij Brownlake is het mogelijk. Als u een bedrijfspand op bedrijventerrein ‘T Heen of Klei Oost heeft, dan doen wij graag een aanbod. Als investeringsmaatschappij zien wij maar al te goed het belang van goed bod en een betrouwbare koper. Door onze ruime ervaring en kennis kunnen wij snel de waarde van uw bedrijfspand bepalen. Een langdurig verkooptraject hoeft u niet in te gaan als u kiest voor een verkoop aan ons. Een bijkomend voordeel is dat u geen kostenposten heeft. Een regulier verkooptraject betekent makelaarskosten zoals courtage en vaste tarieven. 

Een vrijblijvende waardebepaling

Brownlake zorgt vrijblijvend voor een spoedige waardebepaling van uw bedrijfspand in Katwijk. Bij het bepalen van de waarde houden wij rekening met een aantal zaken. Een bedrijfspand in verhuurde staat is namelijk een ander verhaal dan een leegstaand pand vrij van huur. Er wordt gekeken naar de pandgegevens, maar ook de kale huur, de huidige huurder en de expiratiedatum van het een huurcontract bij een bedrijfspand in verhuurde staat. Uiteraard kijken wij ook naar de staat van onderhoud en de ligging bij het bepalen van de waarde. 

Contact opnemen

Wilt u direct een aanbod ontvangen op uw bedrijfspand in Katwijk? Neem dan contact op met Brownlake. We bespreken graag de gegevens van uw pand en zorgen voor een snelle waardebepaling.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod