4.5/5

Bedrijfspand verkopen Kampen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Kampen die u overweegt te verkopen? Brownlake is het beleggingsvehikel waaraan u direct uw bedrijfspand kunt verkopen. Bij ons bent u verzekerd van het beste bod op uw pand zonder onzekerheden en verkooprisico’s. Gezien wij als eindbelegger actief zijn en tevens beschikken over een lange beleggingshorizon zijn wij als vastgoed inkooporganisatie niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. Zo bent u in alle marktomstandigheden verzekerd van de beste prijs voor uw bedrijfspand. 

Als investeringsmaatschappij opereren wij landelijk en doen wij graag een bod op alle type bedrijfspanden. U kunt bij ons terecht voor zowel leegstaande als verhuurde panden. Wij doen graag een bod ongeacht de staat van onderhoud. Een aanbod aanvragen kunt u doen voor elk type bedrijfspand; Denk hierbij aan kantoorpanden, woonwinkelpanden, logistiek vastgoed, maar ook voor bedrijfshallen. Voor iedere situatie kunt u rekenen op een vrijblijvend bod. 

Uw bedrijfspand in Kampen verkopen aan Brownlake 

Heeft u een bedrijfspand voor verkoop op bedrijventerrein Haatland, Melmerpark, Spoorlanden of RW50? Dan doen wij graag een aanbod. Als verkoper wenst u uiteraard een goede prijs van een betrouwbare koper en een zorgeloze verkoop. Brownlake brengt daarom ten alle tijden een bod zonder enig voorbehoud van financiering en of een bouwkundige keuring. Als verkoper heeft u daardoor direct zekerheid en is een langdurig verkooptraject niet noodzakelijk. Dat is direct het voordeel als u kiest voor een verkoop van uw bedrijfspand aan Brownlake. Daarnaast zijn wij als koper zeer flexibel in leveringsdatum en overige Verkoopvoorwaarden. Met een direct bod zonder voorbehoud van financiering, bespaart u ook nog eens flink. Makelaars- en notariskosten zijn niet van toepassing bij een directe verkoop aan ons. 

De waardebepaling van uw bedrijfspand

Bij het bepalen van de waarde van uw bedrijfspand kijken we bij een verhuurd pand naar diverse pandgegevens. Naast de pandgegevens, kijken we ook naar de huidige kale huurprijs, type huurder, en eventueel de einddatum van de huurovereenkomst. Als het een leegstaand pand betreft of in ieder geval een pand vrij van verhuur, dan kijken we vooral naar de staat van onderhoud en de ligging. Zaken zoals het huidige energielabel spelen ook een rol bij de waardebepaling. 

Neem contact op voor een vrijblijvend aanbod

Voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfspand in Kampen neemt u direct contact op met Brownlake. U kunt rekenen op spoedig contact, zodat de verkoop van uw bedrijfspand snel een feit kan worden.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod