4.5/5

Bedrijfspand verkopen Houten

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u uw bedrijfspand in Houten verkopen? Brownlake is een actieve landelijk opererende belegger die bedrijfspanden aankoopt. Brownlake is als investeringsmaatschappij altijd op zoek naar toevoegingen aan onze vastgoed portefeuille. Daarom brengen wij graag een aanbod uit op zowel verhuurde als leegstaande bedrijfspanden. Als verkoper kunt u rekenen op een zorgeloze verkoop en de beste prijs voor uw bedrijfspand. Wij kopen elk type bedrijfspand en in elke staat van onderhoud. Van kantoorpand tot bedrijfshal en van woon winkelpand tot aan horecapanden. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw pand? Laat dan graag uw gegevens achter middels het formulier.

Waarom uw bedrijfspand in Houten verkopen aan Brownlake?

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering op uw bedrijfspand op bedrijventerrein De Meerpaal, De Molenzoom, De Koppeling of De Schaft? Vraag dan vrijblijvend een aanbod bij Brownlake. Met een goed bod zonder enig voorbehoud van financiering heeft u als verkoper direct zekerheid. U kunt na uw aanvraag rekenen op een spoedige opname zonder bouwkundige keuring. Een lang verkooptraject is niet nodig. Bij de verkoop van uw bedrijfspand aan Brownlake kunt u rekenen op flexibiliteit. Veel Verkoopvoorwaarden, zoals de leveringsdatum, zijn bespreekbaar. Een voordeel van een direct bod op uw bedrijfspand is een flinke besparing op kosten. Een regulier verkooptraject betekent makelaars- en notariskosten. Deze bijkomende kosten heeft u bij een verkoop aan Brownlake niet. 

Reken op een snelle waardebepaling van uw bedrijfspand

Als u kiest voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfspand in Houten, dan kunt u rekenen op een snelle waardebepaling. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen we op basis van een aantal gegevens, snel de waarde van uw bedrijfspand bepalen. Bij het opstellen van deze waardebepaling zijn een aantal zaken van belang. Gaat het om een verhuurd pand of is het pand vrij van huur? Bij een verhuurd pand kijken we naar pandgegevens, maar ook de kale huur, huidige huurder en expiratiedatum van een huurovereenkomst. Verkeert het pand niet in een verhuurde staat? Dan zijn factoren zoals ligging, staat van onderhoud en bijvoorbeeld het energielabel van belang bij het bepalen van de waarde.

Neem contact op

Geheel vrijblijvend een aanbod op uw bedrijfspand in Houten? Neem direct contact op voor de mogelijkheden of laat uw gegevens achter. We kunnen u snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod