4.5/5

Bedrijfspand verkopen Hoorn

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u om uw bedrijfspand te verkopen in Hoorn? Brownlake is de beleggingsorganisatie dat bedrijfspanden aankoopt in Hoorn en omgeving. Als investeringsmaatschappij brengen wij een bod uit op zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden in of rondom Hoorn. Zo bent u verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand, gezien wij als eindbelegger opereren. Wij beschikken namelijk over een lange beleggingshorizon en zijn daardoor niet gevoelig voor conjunctuur schommelingen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van een bedrijfspand met meerdere gebruiksdoelen, maar ook voor bedrijfshallen, kantoorpanden, logistiek vastgoed en/of winkelpanden. Wat voor type pand u ook wenst te verkopen, Brownlake zorgt voor een marktcomform bod.

Verkoop uw bedrijfspand in Hoorn aan Brownlake

Heeft u een bedrijfspand voor verkoop op bedrijventerrein Hoorn-80, Westfrisia, De Oude Veiling of Zevenhuis of elders in Hoorn? Dan kunt u rekenen op een bod zonder enige voorbehoud van financiering en een bouwkundige keuring op korte termijn. Zo heeft u als verkoper direct zekerheid en is een langdurig verkooptraject niet nodig. Als investeringsmaatschappij zien wij niets liever dan een zorgeloze verkoop. Naast een kort verkooptraject, kunt u rekenen op veel flexibiliteit. Zaken zoals leveringsdatum en overige Verkoopvoorwaarden bespreken we graag met u. Voor de verkoop van uw bedrijfspand, rekenen wij geen makelaars- en/of notariskosten. Als verkoper kunt u daarom flink besparen op kosten ten opzichte van een regulier verkooptraject. 

Vrijblijvend een waardebepaling van uw bedrijfspand 

Een vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfspand kunnen wij op korte termijn realiseren. Dit doen wij door te kijken naar een aantal factoren. Bij de waardebepaling is het van belang of het pand vrij van huur is of dat het juist in verhuurde staat bevindt. Als u een bedrijfspand in verhuurde staat wilt verkopen, dan nemen wij naast de pandgegevens ook zaken zoals kale huurprijs, type huurder en de einddatum van een huurovereenkomst in acht. Als het gaat om een bedrijfspand dat vrij van huur is, dan kijken we vooral naar de ligging en de staat van onderhoud. Met de beschikbare gegevens en een opname op locatie, kunnen wij de waarde van het bedrijfspand snel bepalen. 

Ontvang een aanbod

Wilt u snel weten wat wij kunnen bieden op een bedrijfspand in Hoorn? Laat dan uw gegevens achter. Een aanbod is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets. We zorgen snel voor contact om de mogelijkheden te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod