4.5/5

Bedrijfspand verkopen Hoogeveen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u uw bedrijfspand in Hoogeveen verkopen? Brownlake is een vastgoedmaatschappij dat landelijk bedrijfspanden aankoopt voor eigen portefeuille. Als nationaal opererend investeringsmaatschappij brengen wij aanbiedingen uit op zowel verhuurde als leegstaande bedrijfspanden. Als landelijk opererende eindbelegger zijn wij bekend met de lokale markt en kunt u rekenen op de beste prijs voor uw bedrijfspand. Wij beschikken namelijk over een lange beleggingshorizon en zijn daardoor niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. U kunt bij ons terecht voor een aanbod op elk type bedrijfspand, ongeacht de staat van onderhoud. Zo kopen wij onder andere bedrijfsloodsen, kantoorpanden, woon winkelpanden, zorgcentra en logistiek vastgoed aan. Bij Brownlake kunt u vrijblijvend een aanbod ontvangen op uw bedrijfspand in Hoogeveen en omstreken.

Uw bedrijfspand in Hoogeveen verkopen aan Brownlake

Heeft u een bedrijfspand op bedrijventerreinen zoals Buitenvaart, De Wieken, Riegmeer of Noord B-Oost, dat u graag wenst te verkopen? Brownlake doet graag een bod zonder enige voorbehoud van financiering. U kunt rekenen op een goede prijs en een soepele verkoop, zonder een langdurig verkooptraject. Bovendien kunt u rekenen op veel flexibiliteit. Zaken zoals leveringsdatum of andere Verkoopvoorwaarden, bespreken wij graag met u. Ten opzichte van een regulier verkooptraject bespaart u flink op bijkomende kosten. Bij een direct aanbod zijn makelaars- en notariskosten niet van toepassing.

Gegarandeerd een spoedige waardebepaling van uw bedrijfspand

Kiest u voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfspand bij Brownlake? Dan kunt u rekenen op een spoedige waardebepaling. Het bepalen van de waarde hangt af van een aantal factoren. Betreft het bedrijfspand dat u wilt verkopen een pand in verhuurde staat? Dan zijn naast pandgegevens de kale huurprijs, het type huurder en uiteraard de einddatum van de huurovereenkomst van belang. Als het bedrijfspand vrij van verhuur is, dan kijken wij vooral naar de staat van onderhoud, de ligging en het energielabel. Met inachtneming van deze gegevens zorgen wij voor een snelle waardebepaling.

Neem contact op voor een vrijblijvend aanbod

Op korte termijn een aanbod op uw bedrijfspand in Hoogeveen? Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op. Een aanbod op uw bedrijfspand is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod