4.5/5

Bedrijfspand verkopen Hollands Kroon

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand verkopen in Hollands Kroon? Brownlake is de investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfspand kunt verkopen. U bent verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfsmatig vastgoed. Wij kunnen als landelijk opererend investeringsmaatschappij direct een bod doen op zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden. Als eindbelegger beschikken wij over een lange beleggingshorizon. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfspanden, ongeacht de staat van onderhoud. Op bedrijfspanden zoals kantoorpanden, bedrijfshallen, horecapanden, winkelpanden of logistiek vastgoed, doen wij een vrijblijvend bod.  

Verkoop uw bedrijfspand in Hollands Kroon aan Brownlake

Bij Brownlake kunt u in heel Hollandse Kroon terecht voor de verkoop van uw bedrijfspand; zo zijn wij actief op bedrijfsterreinen zoals Kruiswijk, Molenveld, Agriport en Den Oever. Als investeringsmaatschappij brengen wij direct een bod zonder enig voorbehoud van financiering uit. Als verkoper heeft u daardoor geen onzekerheden. Bijkomend voordeel bij een bod zonder voorbehoud financiering is dat een lang verkooptraject niet nodig is en dat u kunt besparen op kosten zoals makelaars- en notariskosten. Een verkoop aan Brownlake betekent een goede prijs, geen onzekerheden en veel flexibiliteit in de vorm van leveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden. 

Opstellen van een waardebepaling van uw bedrijfspand

Een vrijblijvend aanbod begint bij het opstellen van de waardebepaling. Daarbij is het van belang of het bedrijfspand vrij van huur is of juist wordt verhuurd. Bij een pand in verhuurde staat kijken wij naast de pandgegevens ook naar zaken zoals type huurder, einddatum van de huurovereenkomst, maar ook de kale huurprijs. Als het pand vrij van huur is, dan bekijken wij de staat van onderhoud, de ligging van het pand, maar ook het energielabel. U kunt rekenen op een snelle waardebepaling van uw bedrijfspand, zodat een verkoop op korte termijn kan worden gerealiseerd.

Contact

Wilt u snel een vrijblijvend aanbod ontvangen op uw bedrijfspand in Hollands Kroon? Laat dan uw gegevens achter en wij zorgen spoedig voor contact. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod