4.5/5

Bedrijfspand verkopen Hoeksche Waard

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Graag uw bedrijfspand verkopen in de Hoeksche Waard? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u uw bedrijfspand kunt verkopen.  Gezien wij als eindbelegger over een lange beleggingshorizon beschikken, bent u te allen tijde verzekerd van een sterk bod op uw bedrijfspand in Hoeksche Waard. Ongeacht de staat van onderhoud en of het pand verhuurd is of vrij van huur is, brengen wij op elk type bedrijfsvastgoed een aanbod uit. Zo kunt u bij Brownlake terecht voor de verkoop van woonwinkelpanden, kantoorpanden, bedrijfshallen en/of logistiek vastgoed. U kunt rekenen op een geheel kosteloos en vrijblijvend bod. 

Waarom uw bedrijfspand in Hoeksche Waard verkopen aan Brownlake?

Bij Brownlake kunt u ook in omliggende plaatsen terecht voor de verkoop van uw bedrijfspand in Heinenoord, Reedijk of Puttershoek zonder enige voorbehoud van financiering. Als investeringsmaatschappij zien wij het belang van een betrouwbare aankoper en daarom bieden wij u als verkoper direct zekerheid. Zo is een bouwkundige keuring niet noodzakelijk en daardoor hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan. Als u besluit uw bedrijfspand te verkopen aan ons, dan kunt u veel flexibiliteit verwachten omtrent leveringsdatum en overige verkoopwaarden. Omdat wij direct een bod doen zonder voorbehoud van financiering, bespaart u flink op kostenposten, omdat er geen sprake is van een courtage of een vast tarief. Een verkoop aan Brownlake is volledig vrij van makelaars- en notariskosten.

Waardebepaling bij de verkoop van uw bedrijfspand

Bij het opstellen van een waardebepaling van uw bedrijfspand, is het van belang of het pand vrij van huur is of juist in verhuurde staat bevindt. Bij een bedrijfspand in verhuurde staat kijken wij naar pandgegevens zoals kale huurprijs, type huurder en expiratiedatum van de huurovereenkomst. Als het een bedrijfspand vrij van huur betreft, dan bepalen wij de waarde op basis van ligging, staat van onderhoud en energielabel. 

Contact 

Wilt u graag een geheel vrijblijvend een waardebepaling op uw bedrijfspand in de Hoeksche Waard? Neem dan contact op met Brownlake of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen. U bent verzekerd van een snelle waardebepaling en de verkoop van uw bedrijfspand op korte termijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod