4.5/5

Bedrijfspand verkopen Hilversum

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand verkopen in Hilversum? Brownlake is als landelijk opererend investeringsmaatschappij gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde panden. Gezien wij als eindbelegger fungeren en daarbij beschikken over een lange beleggingshorizon, bent u verzekerd van de beste prijs op uw bedrijfspand in Hilversum. U kunt elk type bedrijfspand aan ons verkopen, ongeacht de staat van onderhoud. Dat kan een kantoorpand, woonwinkelpand, magazijn of een bedrijfshal zijn. Wij doen graag een vrijblijvend aanbod. 

Waarom uw bedrijfspand in Hilversum verkopen aan Brownlake?

Bij Brownlake kunt u in geheel Hilversum terecht voor een soepele verkoop van uw bedrijfspand. Zo kopen wij onder andere bedrijfspanden aan in het Havenkwartier, Hilversum Zuid-West of Havenstaete. Als investeringsmaatschappij weten wij als geen ander dat een betrouwbare koper van belang is. Het vrijblijvende bod dat wij doen, is direct zonder enig voorbehoud van financiering en een langdurige bouwkundige keuring is niet (nodig) noodzakelijk. Zo heeft u direct zekerheid en is een langdurig en onzeker verkooptraject nietaan de orde. U kunt van ons veel flexibiliteit verwachten betreft leveringsdatum en overige verkoopwaarden. Een directe verkoop aan ons, betekent bovendien dat u als verkoper aanzienlijk kan besparen op kostenposten. Er is namelijk geen sprake van makelaars- en/of notariskosten.

Een snelle waardebepaling bij de verkoop van uw bedrijfspand 

Voor een snelle waardebepaling is het van belang om te weten of het pand vrij van huur is of in een verhuurde staat bevindt. Als u een bedrijfspand wilt verkopen in verhuurde staat, dan zijn pandgegevens zoals kale huurprijs, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst van belang. Is het pand vrij van huur? Dan bekijken wij de staat van onderhoud, energielabel en uiteraard de ligging van het pand. Wij trachten bij Brownlake ten alle tijden binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling op te stellen. 

Neem contact op

Wilt u direct weten wat wij kunnen bieden op uw bedrijfspand? Neem dan contact op met ons of laat uw gegevens achter. Op korte termijn zorgen wij voor een geheel vrijblijvende waardebepaling op uw bedrijfspand in Hilversum.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod