4.5/5

Bedrijfspand verkopen het Hogeland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand verkopen in het Hogeland, zonder dat u een langdurig verkooptraject in hoeft te gaan? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en is gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsmatig vastgoed. Of uw pand gedateerd is of juist in een nieuwbouwstaat verkeerd, is minder belang. Brownlake is geïnteresseerd in elk type bedrijfsvastgoed en doet vrijblijvend een aanbod.

Bedrijfspand verkopen in het Hogeland? Brownlake doet graag een aanbod

Als u in het Hogeland een bedrijfspand wilt verkopen, dan kunt u via Brownlake direct een bod krijgen op uw pand. Daarbij is de staat van uw pand minder van belang. We maken graag een afspraak voor een opname en zien direct het potentieel. Na een vlotte taxatie van uw bedrijfsvastgoed, kunt u van ons een aanbod verwachten zonder enig voorbehoud. Zo is ons aanbod volledig financieringsvrij en is een bouwtechnisch onderzoek van uw pand niet noodzakelijk. U gaat dus nooit een onzeker en langdurig verkooptraject in, als u kiest voor een directe verkoop aan Brownlake. Bijkomend voordeel is dat u aanzienlijk bespaart op kosten. Een directe verkoop aan ons is namelijk geheel vrij van makelaarskosten en de kosten voor de overdracht bij de notaris, nemen wij voor eigen rekening.

Waarde van uw bedrijfspand in het Hogeland bepalen

Om de waarde van uw bedrijfspand in het Hogeland vlot te bepalen, bekijken onze taxateurs naar een verscheiden aantal factoren. Zo wordt er in alle gevallen gekeken naar de onderhoudsstaat, maar ook de ligging en het energielabel zijn van belang. Naast andere pandgegevens wordt er tevens gekeken naar de kale huur, expiratiedatum van de huurovereenkomst en de huidige huurder van uw pand. Heeft u een bedrijfspand staat op bedrijventerrein De Marne Ulrum, Uithuizen, of Het Aanleg Winsum? Neem dan contact op met Brownlake.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze werkwijze of heeft u andere vragen? Neem telefonisch contact op met ons. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we de ins en outs, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of stel uw vraag per mail via info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod