4.5/5

Bedrijfspand verkopen Hengelo

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand te verkopen in Hengelo? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw onroerend goed. Zo is het mogelijk om uw bedrijfspand in een leegstaand onverhuurde staat aan te bieden, maar ook als u pand wordt verhuurd doen wij een aanbod. Of het nu gaat om kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of hotel. Brownlake zorgt voor een uitstekend bod en verzekert eigenaren van een soepel verkooptraject.

Een bedrijfspand verkopen in Hengelo? Ontvang een aanbod van Brownlake

Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon, zorgen wij in alle gevallen voor het beste bod op uw bedrijfspand in Hengelo. Omdat wij tevens zorgen voor renovatie of transformatie na verkoop, is het mogelijk om uw bedrijfspand in alle staten van onderhoud aan te bieden. Na een vlotte taxatie door onze bekwame taxateurs, zorgen wij voor een aanbod zonder financieringsvoorbehoud. Uw pand hoeft geen bouwkundige keurig zoals een funderingsonderzoek te ondergaan. Op die manier hoeft u als verkoper nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn we als investeringsmaatschappij flexibel in de voorwaarden. Zaken zoals de opleveringsdatum, inboedel en leaseback opties zijn allemaal bespreekbaar.

Taxeren van uw bedrijfspand in Hengelo

Om uw bedrijfs onroerend goed in Hengelo te taxeren, hanteren wij een aantal taxatiepunten. Bij Brownlake is het mogelijk om uw bedrijfspand in alle staten aan te bieden. Als uw bedrijfspand leegstaand en onverhuurd is, dan bekijken we voornamelijk de onderhoudsstaat, de ligging en uiteraard de specificaties van uw pand. Wordt uw pand op dit moment verhuurd? Dan wordt ook de huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst meegenomen in de berekening. Heeft u een bedrijfspand staan op Oosterveld, Veldkamp, Kanaalzone of elders in Hengelo? U kunt vrijblijvend een bod krijgen van Brownlake. 

Neem contact op

Als u graag uw bedrijfspand wilt verkopen in Hengelo, dan kunt u direct een aanbod krijgen van Brownlake. Een aanvraag is vrijblijvend en kunt u zowel telefonisch als online doen via het online contactformulier. Ook als u nog vragen heeft of andere zaken wilt bespreken omtrent de verkoop van bedrijfsmatig vastgoed, kunt u contact nemen via 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod