4.5/5

Bedrijfspand verkopen Helmond

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand verkopen in Helmond of omstreken? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een bod op uw bedrijfsvastgoed. Zo doen wij een aanbod op elk soort bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Van kantoorpanden, bedrijfshallen en logistiek vastgoed, tot aan transformatieobjecten, light industrial of horecapand. Brownlake doet een bod op elk soort bedrijfsmatig vastgoed.

Direct een bod op uw bedrijfspand in Helmond

Ongeacht het type, soort of locatie van uw bedrijfspand, doet Brownlake een aanbod. U kunt uw bedrijfspand in alle staten aan ons verkopen. Zo is het mogelijk om uw bedrijfspand leegstaand en verouderd aan te bieden, maar ook een verhuurd pand in nieuwstaat, doen wij een aanbod. Om het belang van een betrouwbare aankoper voorop te stellen, brengen wij in alle gevallen een bod uit, zonder enig voorbehoud van finaniering of een bouwtechnische keuring. Op die manier weet u direct wat u kunt verwachten en zijn er geen onzekerheden. Voordeel is dat uw bedrijfspand in Helmond op korte termijn kan worden aangekocht en doet u flink kunt besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. Een directe verkoop van uw bedrijfspand aan Brownlake is namelijk geheel kosteloos.

Taxatie van uw bedrijfsvastgoed

Bij het taxeren van uw bedrijfsvastgoed in Helmond, bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren. Uw bedrijfspand in verhuurde staat wordt naast onderhoudsstaat, de ligging en energielabel getaxeerd op kale huur, huidige huurder en de einddatum van de huurovereenkomst. U kunt uw bedrijfsvastgoed in alle staten aan ons verkopen. Als u een bedrijfspand heeft staan op bedrijventerrein Groot Schooten, De Wijer, Hoogeind of elders in de omgeving, dan kunt u vrijblijvend een aanbod ontvangen van Brownlake. 

Contact

Wilt u weten welk bod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand in Helmond? Neem dan direct contact op of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs. We kunnen uw pand in Helmond in alle gevallen op korte termijn taxeren. Maak een afspraak voor een opname en bel 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod