4.5/5

Bedrijfspand verkopen Heerlen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand verkopen in Heerlen of omstreken? Brownlake is een vastgoedmaatschappij en is landelijk actief in de aankoop van zowel verhuurd als onverhuurd bedrijfsvastgoed. Voor onze eigen vastgoedportefeuille doen wij direct een bod op uw pand, ongeacht de onderhoudsstaat. Dankzij onze marktkennis en expertise is uw pand op korte termijn getaxeerd en kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject. Wilt u weten welk bod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Heerlen? Neem dan contact op met Brownlake.

Uw bedrijfspand op korte termijn verkopen in Heerlen

Ongeacht het type bedrijfspand dat u wenst te verkopen, kunt u bij Brownlake terecht voor een uitstekend bod. Zo zijn we als vastgoedmaatschappij altijd op zoek naar bedrijfspanden voor onze eigen vastgoedportefeuille. We verzekeren eigenaren voor een vlot verkooptraject, zonder enige onzekerheden. Het aanbod dat wij uitbrengen na taxatie, is dan ook in alle gevallen zonder enig financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Op die manier kan uw bedrijfspand in Heerlen op korte termijn worden verkocht en weet u precies wat u kunt verwachten. Daarnaast zijn we als vastgoedmaatschappij zeer flexibel. Zo is het mogelijk uw bedrijfspand direct op te leveren, maar is een uitgestelde levering tevens mogelijk.    

Waardebepaling bedrijfspand in Heerlen

Bij het opstellen van de waardebepaling van uw bedrijfspand in Heerlen, zijn een aantal factoren van belang. Het is mogelijk om uw bedrijfsvastgoed in een zowel verhuurde als een onverhuurde staat te verkopen. Bij een pand in onverhuurde staat is de onderhoudsstaat en de ligging voornamelijk van belang. Heeft u een bedrijfspand in verhuurde staat? Dan wordt tevens de huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst meegenomen in de berekening. Heeft u een bedrijfspand staan op bedrijventerrein Trilandis, Coriopolos, De Koumen of elders in Heerlen? Neem dan contact op met Brownlake.

Aanvraag doen

Wilt u graag een bedrijfspand verkopen in Heerlen? Neem dan contact op met Brownlake. Een aanvraag voor een bod op uw pand is vrijblijvend en bovendien geheel kosteloos. Bel ons op 085 401 3900 of laat uw gegevens achter middels het online contactformulier. Onze taxateurs nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een opname.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod