4.5/5

Bedrijfspand verkopen Heerhugowaard

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand te verkopen in Heerhugowaard en wenst u een snel en zeker verkooptraject, zonder tussenkomst van derden? U kunt uw pand direct verkopen aan Brownlake. Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en koopt zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsmatig voor de eigen beleggingsportefeuille. We verzekeren eigenaren van bedrijfsvastgoed van een marktconform bod en een verzorgd verkooptraject, van aanvraag tot de overdracht bij notaris. Neem contact op en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling.

Bedrijfspand verkopen in Heerhugowaard? Brownlake garandeert het beste bod

Heeft u een bedrijfspand voor verkoop staan in Heerhugowaard? Brownlake komt graag langs op locatie en brengt op korte termijn een bod uit op uw pand. Aangezien wij tevens als eindbelegger met een lange beleggingshorizon fungeren, bent u verzekerd van het beste bod op de markt. Het bod dat wij uitbrengen na taxatie is vrij van financiering. Zo is ons bod in alle gevallen zonder financieringsvoorbehoud en heeft u als verkoper direct zekerheid. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan schakelen we snel en is een afname van uw bedrijfspand op korte termijn mogelijk. Voor een directe verkoop aan ons, hoeft u geen enkele makelaars- of notariskosten af te dragen. Op die manier bespaart u een flink bedrag.

De waarde van uw bedrijfspand in Heerhugowaard bepalen

Om u een definitief aanbod te geven op uw bedrijfspand in Heerhugowaard, lopen onze taxateurs uw pand na op de volgende punten: de staat van onderhoud, de ligging, type energielabel en eventuele servicekosten. Bij een pand in verhuurde staat nemen we de huur en de einddatum van de huurovereenkomst ook mee in het bepalen van de waarde. Als u een bedrijfspand heeft staan op bedrijventerrein Beveland, Zandhorst, De Vaandel of elders in Heerhugowaard, kunt u vrijblijvend een aanvraag doen via Brownlake.

Vrijblijvende aanvraag

Wilt u graag een bod op uw bedrijfspand in Heerhugowaard ontvangen? U kunt vrijblijvend een aanvraag doen via Brownlake. De aanvraag is gratis en verplicht u tot niets. Vul eenvoudig de gegevens in van het online contactformulier of neem telefonisch contact via 085 401 3900. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons ook per mail bereiken op info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod