4.5/5

Bedrijfspand verkopen Heerenveen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand verkopen in Heerenveen? Brownlake is een gespecialiseerde aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed en doet graag een bod op uw pand. Ongeacht het type of de staat van uw pand zijn wij geïnteresseerd in een afname en zorgen daarom ook voor een uitstekend aanbod. Bent u benieuwd welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw kantoorpand, bedrijfshal, loods, horecapand of winkel? Neem direct contact op met Brownlake. 

Uw bedrijfspand verkopen in Heerenveen aan Brownlake

Bij Browlake kunt u terecht voor een snelle en zekere verkoop van elk type bedrijfsvastgoed. Zo kunnen wij u pand direct afnemen voor onze eigen vastgoedportefeuille. U bent daarom ook te allen tijde verzekerd van financieringsvrij aanbod, zonder enig voorbehoud. Als u wilt ingaan op ons aanbod, bent u verzekerd van een zowel vlotte als flexibele verkoop. Als landelijk actieve vastgoedmaatschappij faciliteren we met regelmaat de verkoop van bedrijfs onroerend goed. Dankzij onze kennis en expertise bent u daarom ook verzekerd van een zorgeloos verkooptraject, waarbij u als verkoper veel opties heeft. Omdat wij uw pand direct aankopen uit eigen middelen, is er geen sprake van makelaars- of notariskosten.

Taxeren van uw bedrijfs onroerend goed

Ongeacht het type bedrijfs onroerend goed dat u wenst te verkopen, zorgen onze taxateurs voor een vlotte taxatie. Naast diverse pandgegevens wordt er voornamelijk gekeken naar de onderhoudsstaat en de locatie van uw pand. Bij de taxatie nemen wij het huidige energielabel, eventuele huur, servicekosten en type huurder tevens mee in de berekening. Heeft u een bedrijfspand staat op bedrijventerrein Heerenveen Zuid, Sportstad, Kanaal of Nijehaske en wenst u het pand te verkopen? Neem dan contact op.

Neem contact op

Voor een snelle verkoop van uw bedrijfspand in Heerenveen, kunt u vandaag nog een aanvraag doen via Brownlake. Een aanvraag is geheel kosteloos en kunt u zowel telefonisch als via het contactformulier doen. Onze taxateurs gaan zo snel mogelijk aan de slag met uw aanvraag en trachten binnen één werkdag een bod uit te brengen. Bel ons op 085 401 3900 of contacteer ons per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod