4.5/5

Bedrijfspand verkopen Harderwijk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand staan in Harderwijk en wenst u het pand op korte termijn te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfs onroerend goed. Uw bedrijfspand kan zowel in een verouderde als nieuwstaat verkeren. Brownlake zorgt in beide situaties voor een passend bod en verzekert u van een zorgeloos verkooptraject. Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Harderwijk? Neem dan contact of laat uw gegevens achter.

Vlot uw bedrijfspand verkopen in Harderwijk aan Brownlake

Als u graag uw bedrijfspand wenst te verkopen, dan biedt een vlot verkooptraject via Brownlake een uitkomst. We bieden eigenaren van bedrijfsmatig vastgoed een kort verkooptraject, waarbij u direct zekerheid heeft. Zo is ons aanbod na taxatie vrij van financiering en is een bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk. Op die manier kunnen wij uw pand op korte termijn afnemen en bent u verzekerd van een vlotte afwikkeling. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen. Brownlake zorgt voor een uitstekend bod en verzorgt het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Bijkomend voordeel is dat u geen enkele verkoopkosten hoeft af te dragen en u kunt rekenen op veel flexibiliteit.

Waarde van uw pand in Harderwijk

Om de waarde van uw pand in Harderwijk vlot te taxeren, zijn verschillende factoren van belang. Zo is het mogelijk om uw pand in een verhuurde en een onverhuurde staat te verkopen. In beide situaties kijken we naast pandgegevens naar de staat van onderhoud en de ligging van uw pand en is bij een pand in verhuurde staat de kale huur, einddatum huurcontract en het type huurder tevens van belang. Heeft u een bedrijfspand staan op bedrijventerreinen zoals Zandlaan, Overveld, Lorentz of bedrijvenpark De Sypel? Neem dan contact op met Brownlake.

Informatie opvragen

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze of heeft u vragen omtrent de taxatie of het verkooptraject? Neem vooral contact op. We geven u graag een toelichting en zorgen dat al uw vragen zijn beantwoord. Een aanvraag voor een bod op uw pand is vrijblijvend en geheel kosteloos. Bel ons op 085 401 3900 of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod