4.5/5

Bedrijfspand verkopen Hardenberg

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand verkopen in Hardenberg zonder tussenkomst van derden? Brownlake is een landelijk actieve vastgoedmaatschappij en kan uw pand direct afnemen. Ongeacht het type, de staat of locatie van uw pand, zorgen wij voor een marktconform bod en bent u bij akkoord verzekerd van een soepel verkooptraject. Of het nu gaat om commercieel onroerend goed of om logistiek vastgoed zoals loodsen, magazijnen of light industrial. Brownlake doet een bod op elk soort bedrijfsvastgoed in Hardenberg.

Bedrijfspand verkopen in Hardenberg? Brownlake doet een aanbod

Heeft u een bedrijfspand in Hardenberg staan en wilt u het pand op korte termijn verkopen? Brownlake maakt graag een afspraak voor een opname en brengt vervolgens een uitstekend bod uit op uw pand. Een verkooptraject via Brownlake is zonder onzekerheden en vlot. Zo zorgen wij in alle gevallen voor een bod zonder enig financieringsvoorbehoud, waarbij een bouwtechnisch onderzoek geen onderdeel is van de taxatie. Daarnaast zijn we als vastgoedmaatschappij flexibel in de verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om uw pand direct op te leveren, maar is een uitgestelde overdracht tevens mogelijk. Voordeel is dat u geen kosten kwijt bent aan makelaars- of notariskosten. Een directe verkoop aan Brownlake is namelijk geheel kosteloos.

Taxeren van uw bedrijfsmatig vastgoed in Hardenberg

Om uw bedrijfsmatig vastgoed in Hardenberg accuraat en vlot te taxeren, nemen onze taxateurs een aantal punten in acht. Zo is de ligging, onderhoudsstaat en het type bedrijfspand vooral bepalend als u uw pand in een onverhuurde staat wenst te verkopen. Bij een pand in verhuurde staat wordt ook rekening gehouden met de kale huur en het type huurder. Daarnaast zijn servicekosten, energielabel en expiratiedatum van de huurovereenkomst tevens factoren die mee worden genomen in de berekening. Als u een bedrijfspand wilt verkopen op Haardijk, Broeklanden of elders in Hardenberg, kunt u vandaag nog een aanvraag doen via Brownlake.

Een vrijblijvende aanvraag

Een aanvraag voor een bod op uw bedrijfspand in of nabij Hardenberg is vrijblijvend en verplicht u tot niets. U kunt eenvoudig via het online contactformulier uw gegevens achterlaten of u kunt telefonisch via 085 401 3900 een aanvraag doen. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over onze werkwijze? We vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod