4.5/5

Bedrijfspand verkopen Haarlemmermeer

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u graag een bedrijfspand verkopen in of rondom Haarlemmermeer? Brownlake is een landelijk actieve investeerder en geïnteresseerd in uw bedrijfsvastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van logistiek vastgoed zoals loodsen en magazijnen, maar ook als u commercieel onroerend goed, winkel- of zorgvastgoed wenst te verkopen, kunt u bij ons terecht. Als eindbelegger met een langetermijnvisie zorgen we voor een uitstekend aanbod en faciliteren de gehele verkoop van A tot Z. Neem contact op voor meer informatie.

Altijd een aanbod als u uw bedrijfspand wilt verkopen in Haarlemmermeer

Als landelijk opererende investeerder in bedrijfsmatig vastgoed, zijn we voor onze eigen beleggingsportfolio altijd op zoek naar bedrijfspanden. Ongeacht het type, de onderhoudsstaat of waar uw pand zich bevindt, doen wij graag een aanbod en bent u bij akkoord op dat bod verzekerd van een snelle verkoop. Aangezien wij uw bedrijfspand volledig uit eigen middelen aankopen, is er geen sprake van financieringsvoorbehoud. Bovendien is uw pand niet onderhevig aan een bouwtechnische keuring zoals een funderingsonderzoek. We kunnen uw pand dus op korte termijn afnemen, waarbij veel voorwaarden bespreekbaar zijn. Zo is het mogelijk om uw pand uitgesteld op te leveren of direct en bieden we opties zoals een leaseback.

Bedrijfspand in Haarlemmermeer taxeren

Zo ook op de bedrijventerreinen van Haarlemmermeer hebben we al aankopen mogen realiseren. Wilt u graag een bedrijfspand verkopen op Cruquius, Lindenhof, De Hoek of elders in Haarlemmermeer? Brownlake taxeert graag uw pand. Bij de taxatie van uw pand bekijken onze taxateurs de onderhoudsstaat grondig en wordt de ligging, energielabel en diverse pandgegevens meegenomen in de berekening. Ook als u een bedrijfspand in verhuurde staat wenst te verkopen is dat mogelijk. Daarbij nemen we de huur, einddatum van de huurovereenkomst en het type huurder mee bij het opstellen van de taxatie.

Neem contact op

Een bod op uw bedrijfspand in Haarlemmermeer ontvangen? Neem dan contact op Brownlake en ontvang binnen één werkdag een waardebepaling. Als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd als leegstaand vastgoed, kunnen we snel schakelen. Bel 085 401 3900 of laat uw gegevens achter middels het contactformulier op de website.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod