4.5/5

Bedrijfspand verkopen Haarlem

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand verkopen in Haarlem? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op elk type bedrijfsvastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor een vlotte verkoop van uw kantoorpand, bedrijfshal, loods, hotel of ander type bedrijfspand, ongeacht de staat waarin het pand verkeert. Wij verzekeren u van een uitstekend aanbod en garanderen een soepel verkooptraject tot aan de daadwerkelijke oplevering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Brownlake.

Uw bedrijfspand verkopen in Haarlem aan Brownlake

Als u bedrijfs onroerend goed heeft staan in Haarlem en u dit wenst te verkopen, dan kunt u vrijblijvend een aanbod krijgen van Brownlake. Voor onze eigen vastgoedportfolio zijn wij altijd op zoek naar bedrijfsmatig vastgoed. Ongeacht het type, staat of locatie van uw pand, zorgen wij voor een uitstekend aanbod, zonder enig voorbehoud. Op die manier bent u verzekerd van ons aanbod en kunt u rekenen op een soepele verkoop. Zo zijn we flexibel in verkoopvoorwaarden en kunt u ervoor kiezen uw pand direct of uitgesteld op te leveren. Wilt u uw bedrijfspand na verkoop leasen? Daarvoor hebben we een verscheiden aantal opties. 

Taxeren van uw pand in Haarlem

Bij Brownlake is het mogelijk om uw pand in alle staten te verkopen. Zo kunt u uw pand in een verhuurde staat aanbieden, maar ook leegstaand en onverhuurd is bij ons mogelijk. Op basis van de onderhoudsstaat en de ligging kunnen wij al een goede inschatting maken. Daarnaast zijn factoren zoals de huur, het type huurder, servicekosten, energielabel en einddatum van een huurovereenkomst tevens van belang. Als u een bedrijfspand heeft staan op bedrijventerrein Waarderpolder, Industriekring of elders in Haarlem, kunt u kosteloos een aanvraag doen via Brownlake.

Geheel kosteloze aanvraag

Als u graag uw bedrijfspand wilt verkopen in Haarlem, dan kunt u terecht bij Brownlake voor een geheel kosteloze aanvraag voor een bod op uw pand. We streven er naar om uw pand binnen één werkdag te taxeren. Een aanvraag kunt u telefonisch doen via 085 401 3900 of laat uw gegevens achter, zodat wij u kunnen terugbellen om de pandgegevens te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod