4.5/5

Bedrijfspand verkopen Groningen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u graag uw bedrijfspand verkopen in Groningen, zonder makelaarskosten en een langdurig verkoopproces? U kunt elk type bedrijfsvastgoed ongeacht de staat verkopen aan Brownlake. Brownlake is een landelijk actieve vastgoedmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed. We verzekeren eigenaren van een uitstekend aanbod en faciliteren het gehele verkooptraject van aanvraag tot oplevering. Benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Groningen? Laat uw gegevens achter of neem contact op.

Uw bedrijfspand verkopen in Groningen? Brownlake garandeert het beste aanbod

Wat voor bedrijfspand u ook in Groningen wenst te verkopen. Brownlake garandeert als eindbelegger met een lange beleggingshorizon, het beste bod op uw pand. Aangezien wij het betreffende pand aankopen voor onze eigen vastgoedportefeuille, is ons aanbod zonder enig voorbehoud. Zo is er geen sprake van financieringsvoorbehoud en een bouwkundige keuring. Op die manier is de verkoop van uw pand snel gerealiseerd en hoeft u geen onzeker verkooptraject in te gaan. Voordeel is dat u aanzienlijk kunt besparen op bijkomende kostenposten. Zo is een directe verkoop aan ons, geheel vrij van makelaarskosten en nemen wij de kosten voor de overdracht bij de notaris tevens voor eigen rekening. U kunt op die manier een aanzienlijk bedrag besparen.

Bedrijfs onroerend goed in Groningen taxeren

De taxatie van uw bedrijfs onroerend goed in Groningen kunnen wij op korte termijn realiseren. Om het betreffende pand te taxeren, bekijken onze taxateurs verschillende punten. Zo is de ligging en de staat van onderhoud vooral van belang als uw pand vrij van verhuur is. Bij een pand in verhuurde staat worden zaken, zoals de kale huur, het type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst, meegenomen in de berekening. Als u graag een bedrijfspand wilt verkopen op Eemspoort, Westpoort, Europapark of Roodehaan, neem dan vooral contact op met Brownlake.

Contact

Neem contact op met Brownlake en ontvang binnen één werkdag een waardebepaling van uw bedrijfspand in Groningen. Een aanvraag kunt u zowel telefonisch als via het online contactformulier doen. Onze taxateurs gaan zo snel mogelijk aan de slag met uw aanvraag. Bel ons tijdens kantooruren op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod