4.5/5

Bedrijfspand verkopen Gouda

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u graag een bedrijfspand verkopen in of nabij Gouda? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en faciliteert verkoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed. We zijn geïnteresseerd in elk type bedrijfsvastgoed. Van loodsen en bedrijfshallen, tot aan winkel- en zorgvastgoed. Brownlake brengt in elke situatie een bod uit en verzekert u van een soepel verkooptraject. Neem contact op voor meer informatie.

Direct uw bedrijfspand verkopen in Gouda aan Brownlake

Als u uw bedrijfspand in Gouda op korte termijn wenst te verkopen, dan biedt een directe verkoop aan Brownlake uitkomst. Ongeacht het type, de staat of locatie van uw pand, bent u verzekerd van een uitstekend aanbod. Zo brengen wij in alle gevallen een bod uit zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring zoals een funderingsonderzoek. U bent daarom ook verzekerd van een kort en zeker verkooptraject, waarbij u kunt rekenen op flexibiliteit. Zo is het mogelijk om uw bedrijfspand direct op te leveren, maar ook uitgesteld is mogelijk. Daarnaast bieden we ook opties zoals leaseback en is inboedel bespreekbaar. Bijkomend voordeel is dat wij geen enkele makelaarskosten zoals een courtage of een andere provisie in rekening brengen. Een directe verkoop aan ons is geheel kosteloos en ook notariskosten bij de overdracht, nemen wij voor rekening.

Waarde van uw bedrijfspand in Gouda bepalen

Om een definitief aanbod uit te brengen op uw bedrijfspand in Gouda, bekijken we uw pand grondig. Daarbij is de onderhoudsstaat en de ligging van het pand een belangrijke factor. Daarnaast wordt er gekeken naar het energielabel, servicekosten en andere pandgegevens. Zo is bij een pand in verhuurde staat de kale huur en expiratiedatum van een huurovereenkomst tevens van belang. Als u een bedrijfspand wilt verkopen op bedrijventerreinen zoals Goudse Poort, Kromme Gouwe, Gouwe Spoor of elders in Gouda, neem dan contact op met Brownlake.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of heeft u andere vragen? In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over hoe wij uw bedrijfspand in Gouda snel kunnen aankopen. Neem telefonisch contact op tijdens kantooruren op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod