4.5/5

Bedrijfspand verkopen Gooise Meren

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand te verkopen in Gooise Meren? Brownlake is een landelijk actieve investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfs onroerend goed kunt verkopen. Van logistiek vastgoed en hotels, tot aan kantoorpanden en transformatieobjecten. Brownlake garandeert een uitstekend aanbod en faciliteert het verkooptraject van de aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris. Neem contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter middels het formulier.

Waarom uw bedrijfspand in Gooise Meren verkopen aan Brownlake?

Als eindbelegger met een langetermijnvisie, zien we direct de potentie van uw pand en kunnen we snel schakelen tot een aankoop. Zo is de onderhoudsstaat minder van belang en kunt u uw pand zowel verhuurd als leegstaand en onverhuurd aanbieden. Daarna zorgen wij voor een marktconform aanbod, zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. Op die manier is een directe verkoop aan ons te allen tijde zonder enige onzekerheden en bent u verzekerd van een kort verkooptraject. Aangezien wij uw bedrijfspand direct aankopen, kunnen we u veel opties bieden en kunt u rekenen op flexibiliteit omtrent de voorwaarden. Daarnaast kunt u flink een flink bedrag besparen. Een verkoop aan ons kost u namelijk niets.

De waarde van uw pand is snel bepaald

De waarde van uw bedrijfspand in Gooise Meren kunnen wij op basis van verschillende punten snel bepalen. Door onze lokale marktkennis en gerealiseerde verkopen, zorgen onze taxateurs voor een korte, maar grondige waardebepaling. Zo wordt de onderhoudsstaat van uw pand beoordeeld, maar is ook de ligging en het huidige energielabel van belang. Daarnaast wordt er gekeken naar de kale huur, eventuele servicekosten, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst bij een pand in verhuurde staat. Als u een bedrijfspand wilt verkopen op bedrijventerrein Gooimeer-Zuid of Noord, neem dan vrijblijvend contact op.

Contact

Wilt u graag weten wat u kunt ontvangen voor uw bedrijfspand in Gooise Meren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende waardebepaling. U kunt dan besluiten om uw bedrijfspand direct te verkopen aan ons. Maak een afspraak voor een opname door te bellen naar 085 401 3900 of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod