4.5/5

Bedrijfspand verkopen Goeree-Overflakkee

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Op korte termijn uw bedrijfspand verkopen in Goeree-Overflakkee? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u elk type bedrijfsvastgoed direct kunt verkopen. Zo is het mogelijk om uw kantoorpand, bedrijfshal, loods, horecapand of ander type bedrijfspand in alle staten aan te bieden. Na een opname en vlotte taxatie, bent u verzekerd van een uitstekend aanbod en kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Goeree-Overflakkee? Neem dan contact op met Brownlake.

Graag uw bedrijfspand verkopen in Goeree-Overflakkee? Brownlake doet een aanbod op elk type bedrijfsvastgoed

Bij vastgoedmaatschappij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van elk soort bedrijfsmatig vastgoed. Daarbij is de staat van uw pand minder relevant. Zo is het mogelijk om uw pand in een verouderde staat aan te bieden, maar ook op een volledig gerenoveerd pand doen wij een uitstekend aanbod. Omdat wij tevens als eindbelegger opereren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon. Op die manier kunnen wij het beste bod garanderen, ongeacht conjunctuurschommelingen. Ons bod is na taxatie zonder financieringsvoorbehoud en uw pand hoeft geen bouwtechnisch onderzoek te ondergaan. Op die manier bent u verzekerd van een kort verkooptraject, zonder enige onzekerheden.

Waarde van uw bedrijfspand in Goeree-Overflakkee bepalen

Om een definitief aanbod uit te brengen op uw bedrijfspand, bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren. U kunt uw bedrijfspand zowel leegstaand en onverhuurd als verhuurd aanbieden. Uw leegstaand pand wordt voornamelijk getaxeerd op de onderhoudsstaat, de ligging en bijv. energielabel. Een pand in een verhuurde staat wordt naast deze pandgegevens ook getaxeerd op kale huur, expiratiedatum van het huurcontract en het type huurder. Als u een bedrijfspand wilt verkopen op bedrijventerreinen zoals industrieterrein Bosland, Nijverheidsweg of De Watertoren, neem dan contact op met Brownlake.

Aanvraag doen

Een aanvraag doen voor een vrijblijvend bod op uw bedrijfspand in Goeree-Overflakkee? Neem telefonisch contact op via 085 401 3900 of laat uw gegevens achter middels het online contactformulier. We streven ernaar om binnen één werkdag de waarde van uw pand vast te stellen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod