4.5/5

Bedrijfspand verkopen Enschede

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u uw bedrijfspand te verkopen in Enschede? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een bod op uw pand. Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon, bent u verzekerd van een uitstekend bod en kunt u rekenen op een soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Of u nu een loods, horecapand, hotel of kantoorpand wilt verkopen. Brownlake doet graag een bod en faciliteert de verkoop van aanvraag tot de overdracht bij de notaris.

Uw bedrijfspand verkopen in Enschede? Brownlake doet een bod

Ongeacht het soort bedrijfsvastgoed of de staat van uw vastgoed, kunt u bij Brownlake terecht voor een snelle verkoop. Zo hebben wij in Enschede en omstreken al vele aankopen mogen realiseren en bent u daarom ook verzekerd van een vlotte taxatie. Vervolgens zorgen we voor een marktconform bod, zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwtechnisch onderzoek. Zo is het mogelijk om uw pand in een gedateerde staat te verkopen, waarbij er sprake is van achterstallig onderhoud, maar ook op een pand in nieuwstaat doen wij een bod. Bij akkoord op ons voorstel bent u verzekerd van flexibiliteit en heeft u als verkoper veel opties. 

Taxeren van uw bedrijfspand in Enschede

Het taxeren van uw bedrijfspand in Enschede doen wij aan de hand van een verscheiden aantal factoren. Zo bekijken we in alle gevallen de onderhoudsstaat van uw pand, maar ook de ligging en huidige energielabel wordt meegenomen. Gaat het om een bedrijfspand in verhuurde staat? Dan is ook de huur, expiratiedatum van de huurovereenkomst en het type huurder van belang. Als u een bedrijfspand wilt verkopen op bedrijventerrein De Reulver, Euregio, het Havengebied of elders in Enschede, neem dan contact op met Brownlake.  

Contact opnemen

Wilt u graag weten welk bod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Enschede? Neem dan contact op met Brownlake. Een aanvraag is kosteloos en verplicht u tot niets. Zo is uw pand snel getaxeerd en kunnen we in de meeste gevallen al binnen één werkdag een bod uitbrengen. Voor een afspraak voor een opname belt u naar 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl. Uiteraard kunt u ook u gegevens achterlaten middels het contactformulier. We kunnen u snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod