4.5/5

Bedrijfspand verkopen en terughuren

Brownlake is de investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfspand verkoopt en terug huurt

Heeft u een bedrijfspand dat u wenst te verkopen en terug te huren?

Wilt u uw bedrijfspand verkopen en het vervolgens terughuren? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u uw bedrijfspand kunt verkopen om het vervolgens terug te huren. Aangezien wij over een lange beleggingshorizon beschikken en als eindbelegger fungeren, bent u zeker van de beste prijs voor uw pand tegen de meest passende terug huur voorwaarden. Of het nu gaat om een bedrijfshal, kantoorpand, beleggingspand, horecapand of logistiek vastgoed complex. Wij kopen elk type vastgoed en in elke staat van onderhoud. De juiste terug huur voorwaarden maken wij ten alle tijden in overleg met u als verkoper en eindgebruiker.

Steeds meer pandeigenaren kiezen ervoor om hun pand te verkopen om het vervolgens terug te huren. Op deze manier kan u namelijk snel kapitaal vrijmaken en heeft u geen last meer van de terugkerende onderhoudskosten aan een pand. De verkoop en terug huur van een bedrijfspand zorgt er namelijk voor dat uw financiële positie direct verbetert. Zo kunt u uit de vrijgekomen middelen investeringen uitvoeren die u meer rendement opleveren. Zo bestaat het rendement uit uw pand uit de overwaarde uit het object. Wanneer er een interessantere investering op uw pad komt die meer rendement kan opleveren, is het verkopen van uw pand en het vervolgens terug huren een slimme keuze. 

 

Waarom pandeigenaren kiezen voor de verkoop en terug huur aan Brownlake?

Meer informatie

Na het lezen van de informatie heeft u waarschijnlijk nog veel vragen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het verkopen en terughuren van uw pand? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 085 401 3900. Ook kunt u uw gegevens achterlaten middels het formulier of mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw bedrijfspand verkopen en terughuren?

Ontvang vrijblijvend een aanbod