4.5/5

Bedrijfspand verkopen Emmen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand verkopen in Emmen? Brownlake is landelijk actieve investeringsmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als onverhuurd bedrijfs onroerend goed. U kunt bij ons terecht voor een vlotte verkoop van elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de onderhoudsstaat. Zo zijn we altijd op zoek naar bedrijfspanden voor onze eigen vastgoedportefeuille. Van kantoorpanden, loodsen en horeca vastgoed, tot aan light industrial, transformatieobjecten en hotels. Brownlake doet vrijblijvend een aanbod. Benieuwd naar ons aanbod? Neem contact of laat uw gegevens achter.

Een bedrijfspand verkopen in Emmen? Brownlake doet graag een aanbod

Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, biedt Brownlake een vlot verkooptraject, zonder enig tussenkomst van derden. Zo kunnen wij uw bedrijfsmatig vastgoed direct uit eigen middel aankopen en daarom is ons bod ook te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud. Daarnaast is een bouwkundige keuring van uw pand geen onderdeel van de taxatie. U kunt uw pand dus in alle staten, direct aan ons verkopen. Als investeringsmaatschappij kunnen wij u als verkoper verschillende opties bieden. Zo zijn we tevens flexibel in verkoopvoorwaarden, zodat u verzekerd bent van een soepele verkoop. Bovendien is een directe verkoop aan ons, volledig vrij van makelaars- of notariskosten. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, kunt u dus aanzienlijk besparen.

Opstellen van de waardebepaling

Bij het opstellen van de waardebepaling van uw bedrijfspand in Emmen, bekijken onze taxateurs verschillende punten. U kunt uw bedrijfspand in een zowel verhuurde als onverhuurde staat aanbieden. Als uw pand onverhuurd is dan is voornamelijk de ligging en de onderhoudsstaat van belang. Bij een pand in verhuurde staat bekijken we naast pandgegevens ook de kale huur, het type huurder en de einddatum van het huurcontract. Als u een bedrijfspand wilt verkopen op Bargermeer, Waanderveld of elders in Emmen, kunt u een aanvraag doen via Brownlake.

Vrijblijvende aanvraag

Overweegt u uw bedrijfspand te verkopen in Emmen? U kunt vrijblijvend een aanvraag doen voor een aanbod. Uw pand kan op korte termijn worden getaxeerd door onze lokale marktkennis en expertise. Maak een afspraak voor een opname door te bellen naar 085 401 3900 of laat uw gegevens achter middels het digitale contactformulier op de website.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod