4.5/5

Bedrijfspand verkopen Eindhoven

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand in Eindhoven verkopen? Brownlake is als landelijk opererend beleggingsvehikel de partij waaraan u uw bedrijfspand kunt verkopen. Voor onze eigen vastgoedportefeuille zijn wij altijd actief op zoek naar nieuwe toevoegingen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van zowel verhuurde als leegstaande bedrijfspanden, ongeacht de staat van onderhoud. Omdat wij over een lange beleggingshorizon beschikken, kunt u rekenen op het beste aanbod voor uw bedrijfspand in Eindhoven. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van zowel kantoorpanden als horecapanden, maar ook voor logistiek vastgoed zoals magazijnen of bedrijfshallen. Wat voor bedrijfsmatig vastgoed u ook heeft, u kunt rekenen op een vrijblijvend aanbod en een zorgeloze afwikkeling. 

Verkoop uw bedrijfspand in Eindhoven aan Brownlake

Als landelijke opererend beleggingsvehikel zijn wij ook actief op zoek naar bedrijfspanden op Brainport, De Hooge Akker, De Hurk, Bedrijvenpark Esp en andere bedrijventerreinen. Bij Brownlake kunt u rekenen op een bod zonder enig financieringsvoorbehoud en is een bouwtechnische keuring niet noodzakelijk. U hoeft dus geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan als u kiest voor een directe verkoop aan ons. De verkoop van uw bedrijfspand in Eindhoven is dus mogelijk op korte termijn en u kunt rekenen op een zorgeloze verkoop waar geen kosten aan verbonden zijn. Omdat wij direct een bod uitbrengen zonder enig financieringsvoorbehoud, is er geen sprake van makelaars- en/of notariskosten. Bij Brownlake kunt u rekenen op een soepele verkoop waarbij de leveringsdatum en andere verkoopvoorwaarden, altijd bespreekbaar zijn. 

Waardering van uw bedrijfspand

De waardering van uw bedrijfspand in Eindhoven wordt opgesteld op basis van een verscheiden aantal factoren. Zo bekijken we bij een pand vrij van huur voornamelijk de staat van onderhoud, de ligging en huidig energielabel. Voor de verkoop van een pand in verhuurde staat zijn factoren zoals de huidige huur, type huurder, maar ook servicekosten en de einddatum van het huurcontract van belang. Wij trachten de waarde van uw bedrijfspand binnen één werkdag te realiseren. 

Neem contact op voor een vrijblijvende waardebepaling

Bent u benieuwd naar een vrijblijvende waardebepaling op uw bedrijfspand in Eindhoven? Laat dan uw gegevens achter. U kunt rekenen op een spoedige reactie om een afspraak voor een opname in te plannen. Voor direct contact kunt u ons bereiken tijdens kantooruren op 085-401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod