4.5/5

Bedrijfspand verkopen Ede

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand verkopen in Ede? Brownlake is gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd en onverhuurd bedrijfsvastgoed en doet graag een bod op uw pand. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij opereren wij tevens als eindbelegger. Met een lange beleggingshorizon zorgen we dan ook te allen tijde voor het beste aanbod en verzekeren u van een soepel verkooptraject. Of het nu gaat om loodsen en bedrijfshallen, of de verkoop van logistiek- of winkelvastgoed. Brownlake is geïnteresseerd in elk soort bedrijfsvastgoed en doet vrijblijvend een aanbod.

Brownlake doet een bod op uw bedrijfspand in Ede

Voor een vlotte verkoop van uw bedrijfspand in Ede, kunt u terecht bij Brownlake. Als vastgoedmaatschappij kunnen wij het betreffende pand snel taxeren en vervolgens aankopen uit eigen middelen. Zo zijn we als landelijk actieve vastgoedmaatschappij altijd op zoek naar bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen beleggingsportfolio. Ons aanbod is daarom ook te allen tijde zonder voorbehoud, waarbij een bouwkundige keuring geen onderdeel is van de taxatie. Ons verkooptraject is daarom ook zonder enige onzekerheden en is bovendien geheel kosteloos. Aangezien wij uw pand direct aankopen, zonder tussenkomst van derden, is er geen sprake van makelaarskosten.

Ongeacht het type pand of de staat van onderhoud een vlotte taxatie

Brownlake is geïnteresseerd in elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de onderhoudsstaat. Onze taxateurs komen graag op locatie om uw pand te taxeren en kunnen dat doen op zeer korte termijn. Daarbij houden we rekening met de staat van uw pand, maar ook de ligging, energielabel, servicekosten en andere pandgegevens. Een pand dat u in verhuurde staat wilt verkopen wordt tevens getaxeerd op basis van kale huur, type huurder en einddatum van de huurovereenkomst. Als u een bedrijfspand wilt verkopen op bedrijventerreinen zoals De Vallei, Heestereng of Frankeneng, kunt u vrijblijvend een aanvraag doen via Brownlake.

Een aanvraag doen

Als u uw bedrijfspand wilt verkopen in Ede, zonder tussenkomst van derden, dan biedt een directe verkoop aan Brownlake uitkomst. Een aanvraag is geheel kosteloos en kunt u zowel telefonisch als via de website doen. We maken graag een afspraak voor een opname en zorgen voor een uitstekend aanbod. Bel 085 401 3900 of laat uw gegevens achter voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod