4.5/5

Bedrijfspand verkopen Dordrecht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand verkopen in Dordrecht zonder dat u een langdurig verkooptraject in hoeft te gaan? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan u uw pand direct kunt verkopen. Als eindbelegger met een langetermijnvisie zorgen voor het beste bod op uw pand en verzekeren u een zorgeloos verkooptraject bij akkoord op ons voorstel. Van kantoorpanden, loodsen en winkelvastgoed, tot aan bedrijfshallen, zorgvastgoed en hotels. U kunt bij Brownlake terecht voor de verkoop van elk soort bedrijfsvastgoed. Neem contact op voor meer informatie.

Uw bedrijfspand op korte termijn verkopen in Dordrecht? Brownlake doet een bod

Heeft u een bedrijfspand in Dordrecht dat u graag op korte termijn wenst te verkopen? U kunt dan via Brownlake vrijblijvend een aanvraag doen voor een aanbod op uw pand. Ongeacht het type of de staat van uw bedrijfsvastgoed, zijn we geïnteresseerd in een opname en zorgen voor een vlotte taxatie. Vervolgens kunnen we als beleggingsorganisatie een aanbod uitbrengen zonder enig financieringsvoorbehoud of behoud van een bouwkundige keuring. U heeft direct zekerheid en hoeft daardoor geen langdurig verkooptraject in te gaan. Zeker als u op korte termijn uw bedrijfspand in Dordrecht wenst te verkopen, biedt een directe verkoop aan Brownlake uitkomst.    

Waarde van uw bedrijfspand in Dordrecht bepalen

Aan de hand van een verscheiden aantal factoren, wordt uw bedrijfspand in Dordrecht getaxeerd. Zo bekijken onze taxateurs de ligging en de onderhoudsstaat van uw pand, maar ook het energielabel en eventuele servicekosten worden meegenomen in de berekening. Bij een pand in verhuurde staat wordt tevens gekeken naar de huur, het type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst. Heeft u een bedrijfspand staat op bedrijventerrein Dordste Kil, Groene Zoom of elders in Dordrecht en wenst u het pand te verkopen? Neem dan contact op met Brownlake.

Neem contact op

WIlt u graag uw bedrijfspand verkopen in Dordrecht? Laat dan uw gegevens achter middels het online contactformulier of neem direct contact op via 085 401 3900. We gaan zo snel mogelijk aan de slag met uw aanvraag en trachten binnen één werkdag een waardebepaling te kunnen geven. Ook als u nog vragen heeft over onze werkwijze of andere zaken, kunt u zowel telefonisch contact opnemen als per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod