4.5/5

Bedrijfspand verkopen Doetinchem

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand verkopen in Doetinchem? Brownlake is, als landelijk actieve vastgoedmaatschappij, de aangewezen partij waaraan u uw pand direct kunt verkopen. Ongeacht het type of de staat van uw bedrijfspand, bent u verzekerd van een marktconform bod en kunt u rekenen op een verzorgd verkooptraject. Zo hebben wij door het hele land al vele verkopen mogen faciliteren. Van kantoorpanden, bedrijfshallen en loodsen, tot winkel- en zorgvastgoed. Brownlake doet op elk soort bedrijfsmatig vastgoed een aanbod.

Bedrijfspand verkopen in Doetinchem? Ontvang een bod van Brownlake

Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn we geïnteresseerd in elk type bedrijfsvastgoed. Wat voor type pand u ook wenst te verkopen. Bij Brownlake kunt u vrijblijvend een aanbod krijgen. Aangezien wij uw pand direct uit eigen middelen aankopen voor onze beleggingsportefeuille, is het aanbod zonder enig voorbehoud van financiering. Uw pand is niet onderhevig aan een bouwtechnisch onderzoek vooraf. Zo bespaart u veel tijd en hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Voordeel is tevens dat u aanzienlijk kunt besparen op kosten. Een directe verkoop aan ons is vrij van courtage of andere makelaarkosten. Ook notariskosten bij de overdracht nemen wij voor rekening.

Taxatie van uw bedrijfspand in Doetinchem

Bij Brownlake is het mogelijk om uw bedrijfspand in Doetinchem te verkopen in een zowel verhuurde als onverhuurde staat. Aan de hand van verschillende punten zorgen we voor een vlotte taxatie. Zo is de onderhoudsstaat en de ligging van uw pand van belang, maar ook energielabel, eventuele servicekosten en huur, type huurder en de einddatum van een huurovereenkomst spelen een rol. Als u een bedrijfspand wilt verkopen op bedrijventerreinen zoals Akkermansweide, Stationspoort, Keppelseweg of het bedrijvenpark aan de A18, neem dan contact op.

Contact opnemen

Voor een vlotte verkoop van uw bedrijfspand in Doetinchem, neemt u contact op Brownlake. Een aanvraag is geheel kosteloos en is zonder verplichtingen. Onze taxateurs gaan direct aan de slag met de pandgegevens en trachten naar een waardebepaling binnen één werkdag. Bel ons tijdens kantooruren op 085 401 3900 of laat uw gegevens achter middels het contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod