4.5/5

Bedrijfspand verkopen Deventer

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand te verkopen in Deventer? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en is veelal geïnteresseerd in het aankopen van zowel verhuurd als onverhuurd bedrijfsvastgoed. U kunt vrijblijvend een aanvraag doen voor een aanbod en verzekerd zijn van het beste bod op de markt. Aangezien wij namelijk als eindbelegger met een lange beleggingshorizon fungeren, zijn we niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. Of het nu gaat om kantoorpanden of logistiek vastgoed. Brownlake doet in elke situatie een vrijblijvend aanbod.

Verkoop uw bedrijfspand in Deventer aan Brownlake

Ongeacht het type of de staat van uw bedrijfspand, kunt u bij Brownlake terecht voor een vlotte verkoop. Uw bedrijfspand in Deventer is op korte termijn getaxeerd door onze bekwame taxateurs om vervolgens een bod uit te brengen, zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. Zo stellen we het belang van een betrouwbare aankoper voorop. U weet direct wat u kunt ontvangen, zonder enige onzekerheden. Voordeel is dat we als investeringsmaatschappij veel opties kunnen bieden. Zo is inboedel en de overdrachtsdatum bespreekbaar en is een eventuele lease na verkoop tevens mogelijk. Aangezien wij uw pand direct voor onze eigen vastgoedportfolio aankopen, is er geen sprake van makelaarskosten zoals een courtage of een vast tarief.

De waarde van uw bedrijfspand in Deventer bepalen

Om de waarde van uw bedrijfspand in Deventer te bepalen, wordt er gekeken naar een verscheiden aantal factoren. Zo wordt in alle gevallen de staat van onderhoud meegenomen, maar ook de ligging van het betreffende pand. Daarnaast zijn bij een pand in een verhuurde staat ook de huur, einddatum van de huurovereenkomst en type huurder van belang. Als u op bedrijventerrein A1 bedrijfspark Deventer, Bergweide, Havenkwartier of elders een bedrijfspand wilt verkopen, neem dan contact op met Brownlake.

Meer informatie

Wilt u graag uw bedrijfspand in Deventer verkopen, maar heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en hoe wij uw bedrijfspand op korte termijn kunnen aankopen. Een aanvraag is geheel kosteloos en kunt u zowel telefonisch als via de website doen. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod