4.5/5

Bedrijfspand verkopen Den Helder 

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand verkopen in Den Helder? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en is geïnteresseerd in elk typ bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat. Zo is het mogelijk om uw kantoorpand of bedrijfshal te verkopen, maar ook op logistiek vastgoed en/of hotels doen wij een aanbod. Als eindbelegger verzekeren u van het beste bod op de markt en faciliteren een zorgeloos verkooptraject. Wilt u graag weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Den Helder? Neem dan contact op met Brownlake. 

Uw bedrijfspand verkopen in Den Helder? Brownlake doet graag een aanbod

Wilt u graag uw bedrijfspand verkopen in Den Helder, zonder dat u een langdurig en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan? Brownlake biedt een vlot en zeker verkooptraject voor elk type bedrijfsmatig vastgoed. Zo is het mogelijk om uw pand in een verhuurde staat aan te bieden, maar ook leegstaand en onverhuurd is mogelijk. We zorgen voor een goede taxatie en een marktconform bod zonder enig financieringsvoorbehoud. Daarnaast is een funderingsonderzoek of een andere bouwtechnische keuring niet noodzakelijk. Op die manier bespaart u zowel tijd als geld. Een directe verkoop aan Brownlake is vrij van makelaars- en notariskosten. Op die manier kunt u op deze normaal gesproken bijkomende kostenposten, aanzienlijk besparen. Daarnaast bieden we verkopers veel flexibiliteit omtrent voorwaarden. Zo is het mogelijk de opleveringsdatum te bepalen en hebben we naar wens een verscheiden aantal leaseopties.

Taxeren van uw bedrijfspand in Den Helder

Doet u een aanvraag voor een bod op uw bedrijfspand in Den Helder? Dan zorgen onze taxateurs voor snelle communicatie en gaan aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Uw pand wordt altijd getaxeerd op basis van onderhoudsstaat en de ligging. Daarnaast wordt, indien van toepassing, ook de kale huur, type huurder de einddatum van een huurcontract meegenomen. Als u een bedrijfspand wilt verkopen op bedrijventerreinen zoals Kooypunt, De Dogger of elders, neem dan contact op 

Contact 

Wilt u graag weten wat voor aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Den Helder? Neem dan contact op. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze en kunnen uw pand in vele gevallen binnen één werkdag taxeren. Een aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend. Neem telefonisch contact op via 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod