4.5/5

Bedrijfspand verkopen Den Haag

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand regio Den Haag verkopen? Aan Brownlake kunt u uw bedrijfsvastgoed direct verkopen zonder tussenkomst van derden. Als landelijke opererende beleggingsmaatschappij beschikken wij over een lange beleggingshorizon. U bent daardoor verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand in elke staat van onderhoud. We zijn altijd op zoek naar een nieuwe toevoeging aan ons eigen vastgoedportefeuille. Daarom brengen wij een aanbod op zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed en kunt u rekenen op een soepele verkoop. Benieuwd naar ons aanbod? Neem contact op voor een vrijblijvende waardebepaling. 

Waarom uw bedrijfspand in Den Haag verkopen aan Brownlake? 

Als beleggingsmaatschappij weten wij dat naast een goed aanbod een zorgeloze verkoop aan een betrouwbare koper evenmin van belang is. Brownlake brengt om die reden direct een bod zonder financieringsvoorbehoud en/of bouwtechnische keuring. Zo heeft u als verkoper direct zekerheid en is een langdradig en onzeker verkooptraject niet ter sprake. We zijn landelijke actief en zo ook op bedrijventerreinen in Den Haag zoals Haaglanden, Zichtenburg, Kerketuinen en uiteraard Fruitweg. Ook als u elders in regio Den Haag een bedrijfspand wilt verkopen, kunt u terecht bij Brownlake. Bij de verkoop van uw bedrijfspand aan ons is er geen sprake van makelaar- en notariskosten. Zo kunt u dus een groot bedrag besparen op deze normaal gesproken bijkomende kosten. Bovendien kunt u rekenen op veel flexibiliteit omtrent verkoopwaarden zoals opleveringsdatum en inboedel. 

Een spoedige waardering van uw bedrijfspand

Op uw bedrijfspand in Den Haag op korte termijn te waarderen, is het van belang of het een pand vrij van huur of dat het pand in een verhuurde staat bevindt. Als het pand op dit moment verhuurd wordt, dan bekijken we naast pandgegevens ook de kale huurprijs, type huurder en uiteraard de expiratiedatum van de huurovereenkomst. Bij een pand vrij van huur bekijken we voornamelijk de staat van onderhoud, het energielabel en de ligging van het pand. Na uw aanvraag kunt u rekenen op een waardebepaling binnen één werkdag.

Neem contact op 

Bent u benieuwd naar onze vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfspand regio Den Haag of wenst u meer informatie over onze werkwijze? Laat uw gegevens achter zodat wij u spoedig kunnen contacteren. Wilt u liever direct contact om zaken te bespreken? Bel dan naar 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod