4.5/5

Bedrijfspand verkopen Den Bosch

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Den Bosch en wenst u het pand snel te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u elk type bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo doen wij zonder tussenkomst van derden of financiering een marktconform bod op uw pand. Bij akkoord verzorgen we het verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Van kantoorpanden en light industrial, tot zorg- of winkelvastgoed. Brownlake kan in elke situatie een bod uitbrengen. 

Uw bedrijfspand verkopen in Den Bosch aan Brownlake

Bij Brownlake kunt u terecht voor een zekere en snelle verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed. Als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd als onverhuurd vastgoed, zorgen wij voor soepele verkoop, waarbij u direct zekerheid heeft vanaf ons aanbod. Zo is het bod dat wij uitbrengen na taxatie zonder enig financieringsvoorbehoud en is een bouwtechnische keuring, zoals een funderingsonderzoek, geen onderdeel van de taxatie. Daarnaast zijn we flexibel in voorwaarden en zijn zaken zoals inboedel en opleveringsdatum bespreekbaar. Wilt u uw bedrijfspand in Den Bosch verkopen, maar dit vervolgens na verkopen huren? Brownlake biedt eigenaren diverse lease opties. 

De waarde van uw bedrijfspand in Den Bosch bepalen wij snel

Om de waarde van uw bedrijfspand in Den Bosch te bepalen, bekijken onze taxateurs verschillende onderdelen. Daarbij is de onderhoudsstaat en de ligging van uw pand in alle gevallen een groot deel van de taxatie. Ook kijken we naar het energielabel van het pand en bij een pand in verhuurde staat nemen we de kale huur, einddatum van het huurcontract en het type huurder mee in de berekening. Door onze ervaring en expertise is de waarde van uw bedrijfspand in Den Bosch snel bepaald. 

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in of nabij Den Bosch? Laat uw gegevens achter voor onze taxateurs of neem telefonisch contact op via 085 401 3900. De waarde van uw bedrijfspand in Den Bosch kunnen wij snel bepalen en tijdens een persoonlijk gesprek geven u graag een toelichting op onze werkwijze.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod