4.5/5

Bedrijfspand verkopen Delft

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u graag een bedrijfspand verkopen in of rondom Delft, zonder u een langdurig verkooptraject in hoeft te gaan? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan uw bedrijfsvastgoed direct kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd als onverhuurd vastgoed, bent u verzekerd van een goed aanbod en bij akkoord een zorgeloos verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Delft? Laat uw gegevens achter middels het formulier of neem direct contact op.

Uw bedrijfspand verkopen in Delft? Beleggingsorganisatie Brownlake doet graag een bod

Een bedrijfspand verkopen in Delft? U kunt uw pand direct aan Brownlake verkopen, ongeacht het type of de staat. Zo is het mogelijk om uw pand in een vrij gedateerde staat te verkopen, maar ook als uw bedrijfspand volledig is gerenoveerd of in een nieuwbouwstaat verkeert, kunt u van Brownlake een uitstekend aanbod krijgen. Wij kunnen in alle gevallen een uitstekend bod doen, omdat wij tevens als eindbelegger fungeren. Zo hebben wij een langetermijnvisie op onze aankopen en zijn we niet gevoelig voor economische schommelingen. 

Of het nu gaat om bedrijfshallen, kantoorpanden, logistiek vastgoed of commercieel onroerend goed. Brownlake doet graag een bod en zorgt voor een flexibel verkooptraject. Zo is het mogelijk om uw bedrijfspand direct op te leveren, maar ook een uitgestelde levering is mogelijk. Als u in Delftse Poort, Ypenburgse Poort of elders in Delft een bedrijfspand wenst te verkopen, neem dan contact op Brownlake.

Taxatie van uw bedrijfspand in Delft

Bij het taxeren van uw bedrijfspand in Delft bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal punten. De onderhoudsstaat en de ligging van uw pand zijn voornamelijk belangrijk, maar ook type huurder, huurprijs en expiratiedatum van de huurovereenkomst zijn van belang als het gaat om een pand in verhuurde staat. Een korte opname op locatie is onderdeel van de taxatie. Daarna zorgen wij voor een definitief aanbod, zonder enig voorbehoud.     

Contact opnemen

Als u graag uw bedrijfspand wilt verkopen in Delft, dan kunt u vrijblijvend een waardebepaling van Brownlake ontvangen. Zo trachten wij een waardebepaling te geven binnen één werkdag. Neem telefonisch contact op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod