4.5/5

Bedrijfspand verkopen De Fryske Marren

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand te verkopen in De Fryske Marren? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een aanbod op uw pand. Van kantoorpanden en bedrijfshallen, tot aan winkelvastgoed en loodsen. Wat voor type bedrijfsmatig vastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake zorgt voor het beste bod en verzekert u van een zorgeloos verkooptraject. Bent u benieuwd welk bod wij kunnen doen op uw bedrijfspand gelegen in De Fryske Marren? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.

Een directe verkoop aan Brownlake

Als u uw bedrijfspand in De Fryske Marren op korte termijn wenst te verkopen, dan biedt een directe verkoop aan beleggingsmaatschappij Brownlake uitkomst. Zo bieden wij eigenaren van bedrijfsmatig vastgoed een snel en soepel verkooptraject, zonder enige onzekerheden. Na een vlotte taxatie doen wij namelijk een bod zonder financieringsvoorbehoud, waarbij uw pand geen bouwtechnische keuring hoeft te ondergaan. Op die manier is er geen sprake van een langdurig verkooptraject en dat bespaart u zowel tijd, maar ook geld. Zo is een directe verkoop aan ons vrij van makelaarskosten zoals een courtage of een andere provisie en nemen we notariskosten bij de overdracht voor rekening. Zo kunt u altijd een aanzienlijk bedrag besparen.

De waarde van uw bedrijfspand in De Fryske Marren bepalen

Het bepalen van de waarde van uw bedrijfspand in De Fryske Marren doen wij aan de hand van een verscheiden aantal factoren. Zo is in alle gevallen de onderhoudsstaat en de ligging van uw pand een groot aandeel, maar ook het energielabel, type huurder en einddatum van het huurcontract wordt meegenomen in de berekening. Ongeacht de staat of locatie van uw pand, zorgen wij voor een snelle waardebepaling.   

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze werkwijze? Tijdens een persoonlijk gesprek geven we graag een toelichting over hoe wij te werk gaan. Wilt u direct een aanvraag doen voor een vrijblijvend bod op uw bedrijfspand in De Fryske Marren? Contacteer ons direct op 085 401 3900 of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs. 

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod