4.5/5

Bedrijfspand verkopen Capelle aan den IJssel

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand verkopen in Capelle aan den IJssel? U kunt uw bedrijfsmatig vastgoed in alle staten verkopen aan landelijk opererende investeringsmaatschappij Brownlake. Wij opereren tevens als eindbelegger en beschikken daarom over een lange beleggingshorizon, en zijn daarom niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, bent u daarom ook verzekerd van het beste bod. Daarnaast bieden we eigenaren van bedrijfsmatig vastgoed een vlot en soepel verkooptraject, zonder enige onzekerheden.   

Uw bedrijfspand verkopen in Capelle aan den IJssel? Brownlake doet graag een aanbod

Als landelijk actieve vastgoedmaatschappij opereren we in veel regio’s en hebben we op verschillende bedrijventerreinen aankopen mogen realiseren. Zo ook op bedrijventerreinen zoals Capelle Trade Centre, Capelle-West en de bedrijventerreinen aan de Hoofdweg CapelleXL. Als u daar of elders in de omgeving een bedrijfspand wilt verkopen, dan kunt u vrijblijvend een aanvraag doen via Brownlake. Na taxatie van uw bedrijfspand, zorgen wij voor een uitstekend aanbod zonder enig financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Op die manier bent u verzekerd van een zowel zekere als snelle afwikkeling. Bovendien zijn we als vastgoedmaatschappij flexibel. Zo is het mogelijk om uw bedrijfspand direct aan te leveren, maar ook uitgesteld is mogelijk. Wilt u het pand verkopen en vervolgens huren? Brownlake heeft verschillende lease opties.   

Waardebepaling van uw bedrijfspand in Capelle aan den IJssel

Als u graag een bedrijfspand wilt verkopen in of rondom Capelle aan den IJssel, dan kunt u vrijblijvend een waardebepaling ontvangen van Brownlake. Zo is het mogelijk uw pand in een verhuurde staat aan te bieden, maar ook op uw onverhuurd leegstaand pand doen wij graag een bod. Tijdens de taxatie bekijken we voornamelijk de onderhoudsstaat en de ligging van het pand. Zo ook nemen wij de kale huur, einddatum huurcontract en het type huurder mee in de waardebepaling.   

Contact

Neem contact op met Brownlake als u uw bedrijfspand in Capelle aan den IJssel wilt verkopen. U kunt een aanvraag zowel telefonisch doen of via het online contactformulier op de website. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? We zijn tijdens kantooruren te bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod