4.5/5

Bedrijfspand verkopen Breda

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u graag een bedrijfspand verkopen in Breda? U kunt bij landelijk opererende vastgoedmaatschappij Brownlake terecht voor een marktconform bod en een verzorgd verkooptraject tot aan de overdracht. Zo is het mogelijk om uw bedrijfsmatig vastgoed in een zowel verhuurde als onverhuurde staat te verkopen. Van loodsen, bedrijfshallen en horecapanden, tot aan winkelvastgoed, light industrial en andere soort bedrijfsvastgoed. 

Direct een bedrijfspand verkopen in Breda aan een vastgoedmaatschappij 

Heeft u een bedrijfspand staan op De Krogten, Rithmeesterpark of elders in Breda en wilt u uw pand op korte termijn verkopen? Neem dan contact op met Brownlake en ontvang binnen één werkdag een goed aanbod. Zeker als u al een geruime tijd op zoek bent naar een koper voor uw pand, biedt een directe verkoop aan Brownlake uitkomst. We garanderen een snel en zeker verkooptraject voor elk soort bedrijfsvastgoed. Zo is de staat van uw bedrijfspand minder van belang. Na aankoop kunnen wij zorgen voor een nodige renovatie of transformatie. 

Daarnaast hanteren we als vastgoedmaatschappij flexibele verkoopvoorwaarden met relatief lage rendementseisen. U kunt uw bedrijfspand dan ook in alle rust verkopen aan ons. Voordeel is dat u aanzienlijk kunt besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. 

De waarde bepalen van uw bedrijfspand in Breda

Wilt u een bedrijfspand vrij van huur verkopen aan ons? Of gaat het om een bedrijfspand in een verhuurde staat? In beide gevallen kunnen wij uw pand taxeren en een uitstekend bod doen. Bij een pand vrij van huur bekijken we voornamelijk de onderhoudsstaat en de ligging van uw pand. Als uw pand in een verhuurde staat verkeert, dan nemen we ook de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst mee in de berekening. Wat voor type bedrijfspand u ook wenst te verkopen in Breda. Brownlake tracht naar een waardebepaling binnen één werkdag. 

Neem contact op en ontvang een aanbod

Bent u benieuwd welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Breda? Neem dan contact op met Brownlake of laat uw gegevens achter middels het online contactformulier. We nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of opmerkingen? Schroom dan niet om contact te nemen via 085 401 3900 of stuur een mail info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod