4.5/5

Bedrijfspand verkopen Bergen op Zoom 

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u graag een bedrijfspand verkopen in of nabij Bergen op Zoom? Brownlake is als investeringsmaatschappij actief in het hele land en investeert veelal in bedrijfsmatig vastgoed. We bieden eigenaren van bedrijfsvastgoed, ondernemers en beleggers een zowel vlotte als flexibele verkoop van hun vastgoed. Als eindbelegger met een langetermijnvisie kunnen wij in elke situatie het beste bod op uw bedrijfspand in Bergen op Zoom garanderen. Van bedrijfshallen en kantoorpanden, tot aan logistiek vastgoed en commercieel onroerend goed. Wat voor bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen. Brownlake doet vrijblijvend een aanbod. 

Bedrijfspand verkopen in Bergen op Zoom aan een investeringsmaatschappij

Staat uw bedrijfspand op bedrijventerrein Geertruidapolder, Steenspil of elders in Bergen op Zoom en wilt u het pand graag verkopen, zonder dat u langdurig en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan? U kunt dan een aanbod krijgen van investeringsmaatschappij Brownlake. Na de opname en taxatie van uw bedrijfspand in Bergen op Zoom, doen wij een bod zonder enig financieringsvoorbehoud. Zo zijn we altijd op zoek naar nieuwe toevoegingen op onze vastgoedportfolio en bieden eigenaren een vlotte verkoop, zonder enige onzekerheden. Aangezien wij uw pand direct kunnen aankopen uit eigen middelen, is er geen sprake van makelaarskosten en nemen we notariskosten bij de overdracht tevens voor rekening. 

Uw bedrijfspand in Bergen op Zoom is snel getaxeerd

Wilt u graag weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Bergen op Zoom? Een aanvraag via Brownlake is geheel kosteloos en vrijblijvend. Zo weet u direct wat u kunt verwachten. Om de waarde van uw pan te bepalen, bekijken onze taxateurs verschillende factoren. Zo is in alle gevallen de onderhoudsstaat en de ligging van belang. Ook het huidige energielabel, eventuele servicekosten, de kale huur en type huurder worden meegenomen in de berekening. Daarnaast zijn er nog een verscheiden aantal andere punten die worden nagelopen. 

Aanvraag doen

Als u overweegt u bedrijfspand te verkopen in Bergen op Zoom, neem dan contact op met onze taxateurs. In een persoonlijk gesprek geven we graag een toelichting en bespreken de gegevens van het betreffende pand. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u graag meer informatie? Bel ons op 085 401 3900 of mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod