4.5/5

Bedrijfspand verkopen Barneveld

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand te verkopen in Barneveld? Brownlake is de aangewezen partij waaraan u uw pand direct kunt verkopen. Als landelijk opererende beleggingsorganisatie doen we een bod op elk soort bedrijfspand, ongeacht de onderhoudsstaat of locatie. Aangezien wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon en zijn we daarom niet gevoelig voor economische ontwikkelingen. Zo kunnen wij u altijd het beste bod op uw pand garanderen.

Een bedrijfspand in Barneveld verkopen? Brownlake doet een aanbod

Als landelijk actieve beleggingsorganisatie zijn wij actief in veel regio’s. Zo ook op bedrijventerreinen zoals Briellaerd, Harselaar-Zuid of elders in Barneveld zijn wij actief en hebben daar verkopen mogen realiseren. Wij bieden eigenaren van bedrijfsmatig vastgoed een soepel verkooptraject, waarbij u direct zekerheid heeft. Zo is ons aanbod zonder enig financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Op die manier hoeft u nooit een onzeker en langdurig verkooptraject in te gaan. Of het nu gaat om een bedrijfshal, loods, horeca- of kantoorpand. Brownlake kan uw bedrijfspand direct uit eigen middelen aankopen. Bij akkoord op ons aanbod, bent u verzekerd van een zeker verkooptraject, waarbij u kunt rekenen op flexibiliteit. Zo is het mogelijk om uw pand na verkoop te leasen en is uitgestelde oplevering mogelijk.  

Waardering van uw bedrijfspand in Barneveld

Bij Brownlake kunt u terecht voor een snelle verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed in Barneveld. Zo is het mogelijk om uw pand in zowel een verhuurde als onverhuurde staat aan te bieden. We doen graag een bod in beide situatie, maar bekijken verschillende factoren. Bij een pand dat in een verhuurde staat verkeert wordt naast diverse pandgegevens tevens de kale huur, type huurder, eventuele servicekosten en de expiratiedatum van de huurovereenkomst. Bij een pand in onverhuurde staat is voornamelijk de onderhoudsstaat, ligging en bijv. het energielabel van belang. 

Vrijblijvende aanvraag

Wilt u graag uw bedrijfspand verkopen in Barneveld? Via Brownlake kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor een bod op uw pand. Een aanvraag is geheel kosteloos en kunt u doen via de website of telefonisch. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod