4.5/5

Bedrijfspand verkopen Barendrecht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand op korte termijn verkopen in Barendrecht? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsvehikel en doet graag een bod op uw pand. Als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd en onverhuurd bedrijfsvastgoed, verzekeren wij eigenaren van een vlot en zeker verkooptraject. Met een uitgebreid portfolio zijn we geïnteresseerd in bedrijfsmatig vastgoed in alle soorten en staten. Wilt u graag uw bedrijfspand verkopen in of nabij Barendrecht? Neem dan contact op of laat uw gegevens achter.

Uw bedrijfspand verkopen in Barendrecht? Brownlake doet graag een bod

Als u graag uw bedrijfspand wilt verkopen in Barendrecht, dan kunt u bij Brownlake terecht voor een uitstekend aanbod. Zo zijn we actief op bedrijventerrein zoals Achterzeedijk, Bijdorp, Augustapolder, BT-Oost, maar ook als u elders in Barendrecht een bedrijfspand heeft voor verkoop, kunt u bij ons terecht. Als landelijk opererende beleggingsvehikel kunnen wij uw bedrijfsvastgoed direct uit eigen middelen aankopen. Daarom doen wij na taxatie van uw pand een aanbod zonder enig voorbehoud. Ons bod is namelijk volledig financieringsvrij en een bouwtechnische keuring is geen onderdeel van de taxatie. Ook zijn we flexibel in de verkoopvoorwaarden. Zo is inboedel bespreekbaar en kunt u kiezen voor een directe of een uitgestelde oplevering van uw pand. Of het nu gaat om kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek- of winkelvastgoed. Brownlake zorgt voor een marktconform bod en een zorgeloos verkooptraject. 

Taxatie van uw bedrijfspand in Barendrecht

Bij het taxeren van uw bedrijfspand in Barendrecht is het van belang of uw pand in een verhuurde of onverhuurde staat verkeert. U kunt panden in beide staten aanbieden, echter, de taxatie verschilt altijd. Zo kijken we naar de onderhoudsstaat en de ligging van uw pand, maar ook nemen we bij een pand in verhuurde staat, de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van het huurcontract mee in de berekening. Ongeacht het type pand dat u wenst te verkopen, zorgen wij voor een snelle taxatie. Zo is uw pand in de meeste gevallen al binnen één werkdag getaxeerd.        

Aanvraag doen

Wilt u graag weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Barendrecht? Neem dan contact op Brownlake voor een vrijblijvende waardebepaling. U kunt ook uw gegevens achterlaten middels het contactformulier op de website. Onze taxateurs nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod