4.5/5

Bedrijfspand verkopen Assen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in of nabij Assen en wenst u het pand graag te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende investeerder waaraan u uw bedrijfspand direct kunt verkopen. Zo zijn we gespecialiseerd in het aankopen van zowel verhuurd als onverhuurd bedrijfsmatig vastgoed in alle staten van onderhoud en bent u verzekerd van een goed bod en een zorgeloos verkooptraject. Of het nu gaat om bedrijfshallen, kantoorpanden, winkel- of logistiek vastgoed. Via Brownlake kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor een bod.

Een bedrijfspand verkopen in Assen aan Brownlake

Als landelijk actieve investeerder in bedrijfsvastgoed zijn actief in veel regio’s. Zo ook op de bedrijventerreinen van Assen zoals Messchenveld, Peelerpark, Groenedijk hebben wij al aankopen mogen realiseren. Als u op deze bedrijventerreinen of elders een bedrijfspand wenst te verkopen, dan kunt u vrijblijvend een bod krijgen van Brownlake. Het bod dat wij uitbrengen na de waardebepaling is zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. Zo bieden we u als verkoper een zowel vlot en soepel verkooptraject zonder enige onzekerheden. Daarnaast maakt u geen enkele makelaarskosten zoals een courtage, vast tarief of andere bijkomende kostenposten zoals notariskosten. 

Geheel kosteloze waardebepaling van uw bedrijfspand

Als u graag wilt weten hoeveel u kunt ontvangen voor uw bedrijfspand in Assen, dan kunt u via Brownlake is vrijblijvende waardebepaling aanvragen. De aanvraag is geheel kosteloos en verplicht u tot niets. U kunt uw bedrijfspand in een zowel verhuurde als onverhuurde staat aanbieden. Daarbij bekijken onze taxateurs de onderhoudsstaat en de ligging, maar ook het type energielabel en eventuele servicekosten worden meegenomen in de berekening. Als het betreffende pand verhuurd wordt, dan nemen we de kale huur, soort huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst mee. In alle gevallen zorgen we voor een vlotte waardebepaling, waarbij u kunt bepalen of u uw bedrijfspand direct wilt verkopen.

Laat uw gegevens achter

Wilt u graag uw bedrijfspand verkopen in Assen? Laat dan uw gegevens achter voor onze taxateurs. We nemen uw aanvraag spoedig in behandeling, waarbij we op korte termijn kunnen komen met een uitstekend aanbod. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u andere zaken bespreken? We zijn bereikbaar op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod