4.5/5

Bedrijfspand verkopen Arnhem

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Arnhem staan en wenst u het pand te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en doet graag een bod op uw pand. Als vastgoedmaatschappij zijn we geïnteresseerd in elk soort bedrijfspand, ongeacht de staat of locatie. Zo is het mogelijk om uw pand in een verhuurde of onverhuurde staat aan te bieden en bent u verzekerd van een marktconform bod. Van bedrijfshallen, kantoorpanden en logistiek vastgoed, tot de verkoop van commercieel onroerend goed, winkelvastgoed en loodsen. Brownlake brengt op elk type bedrijfsvastgoed een bod uit.

Uw bedrijfspand direct verkopen in Arnhem aan Brownlake

Heeft u een bedrijfspand staan op bedrijventerrein Rijnpark, IJsseloord, Nieuwe Haven of elders in Arnhem en wenst u het pand op korte termijn te verkopen? Brownlake doet graag een aanbod. Na een korte opname en taxatie van uw pand, zorgen wij voor aanbod zonder enig voorbehoud van financiering of keuring. Als verkoper heeft u daarmee direct zekerheid én u hoeft geen langdurig verkooptraject in te gaan. Als beleggingsmaatschappij kunnen wij elk type bedrijfsmatig vastgoed aankopen uit eigen middelen en bereiden daarmee onze eigen vastgoedportfolio uit. Als u akkoord gaat met ons voorstel, dan kunt u rekenen op flexibele voorwaarden. Zo is de opleveringsdatum bespreekbaar, zodat u uw pand zowel direct als uitgesteld kan opleveren. Ook zaken zoals inboedel en leaseopties na verkoop is bespreekbaar.  

Waarde van uw bedrijfspand bepalen

Om de waarde van uw bedrijfspand in Arnhem te bepalen, doorlopen onze taxateurs een verscheiden aantal punten. Of het nu gaat om een verhuurd of onverhuurd pand is geen limiterende factor. Beide soorten bedrijfsvastgoed kunt u aan ons verkopen. Daarbij bekijken we in alle gevallen de staat van onderhoud, ligging en het energielabel. Daarnaast worden eventuele servicekosten, huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst meegenomen in de berekening. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, kunt u rekenen op een taxatie binnen één werkdag. 

Meer informatie

Wilt u graag een vrijblijvende aanvraag doen voor een bod op uw bedrijfspand in Arnhem? U kunt vandaag nog een aanvraag doen via het contactformulier op de website of neem telefonisch contact op via 085 401 3900. Heeft u vragen of wilt u andere zaken bespreken? U kunt tevens een mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod